reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael uff ale dałaś upust, czasem to i dobrze ale uważaj na fasolkę

Dagne przepraszam Cię kochana za opóźnienie, jutro sama zrobię Ci przelew bo moja koleżanka chora i dkatego zapomniałam :zawstydzona/y:

a teraz NEWSY!!!
nie wytrzymałam przez Was baby i pojechałam na USG
i jest śliczna fasolka a raczej groszek wielkości połowy paznokcia małego palca. Wszystko z nią ok, mam tylko cystę 3,5 cm na lewym jajniku istąd moje bóle.
Uff ale było fajnie

donia nie dostalas zdjjecia malej fasolki??bo chce zobaczyc :-)
Gratuluje malutkiego groszku ;-) w brzuszku i ze wszystko z nim dobrze !! a co do cysty nieprzejmoj sie bedzie dobrze przepedzisz ja szybko napewno ;-) trzymam kciuki by uciekla sama ;-)&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
dostałam ale nie mam w domu skanera, może jutro w robocie zeskanuję, śmiesznie wygląda :)

a miałam Ci Atan napisać a`propos Twojej temperatury, że chyba jeszcze nie było owulacji bo skoku temp. nie było :(

Magda tylko nospę i czekamy aż się wchłonie, nie zagraża ani mnie ani maleństwu. W ogóle trafiłam na tak cudowną panią doktor, że chciałam ją wycałować, ale rozeźliła mnie pielęgniara :)

dziosiejszy test znowu slaba kreska biore na wyjazd nastepne testy owu k...de ja nie kumam jesli nie bylo skoku a sluz sie konczy to co ja mam myslec iludniowy bedzie ten cykl... a moze zrob zdjecie bez skanera np. telefonem i wyslij sobie z telefonu kablem albo na meila i z meila zapisz na komputer zdjecie :-) a moze fluidki dla mnie bo sie zalamuje ... jutro bedzie przytulanko moze cos to da oprucz przyjemnosci...smutno mi cos dzisiaj...

dziosiejszy test znowu slaba kreska biore na wyjazd nastepne testy owu k...de ja nie kumam jesli nie bylo skoku a sluz sie konczy to co ja mam myslec iludniowy bedzie ten cykl... a moze zrob zdjecie bez skanera np. telefonem i wyslij sobie z telefonu kablem albo na meila i z meila zapisz na komputer zdjecie :-) a moze fluidki dla mnie bo sie zalamuje ... jutro bedzie przytulanko moze cos to da oprucz przyjemnosci...smutno mi cos dzisiaj...

no myślę, że po tym pierwszym USG moge przesyłac fluidki i pierwsze lecą do ciebie Atan &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
na zdjęcie cierpliwie czekajcie kochane :) teraz oddalę się za pozwoleniem w kimę :)

jak milusio nie dziekuje by nie zapeszyc ;-) odrazu mi lepiej ;-)dobranoc doniu+ groszeczku;-)milych snów ;-)

zrobiłam wykres jakby ktoś chciał zobaczyć moze magda albo donia ;-)
http://www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu?r=119
widzę ze się cichutko zrobiło wiec życzę milej nocy kochane ;-)
i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testujące i za te żeby małpa nie przyszła !! i była fasoleczka ;-) a starającym życzę miłych owocnych przytulanek;-) a ciezaroweczka spokojnej nocy z fasoleczka ;-) a dzisiejszej mamusi co wie ze ma córeczkę księżniczkowych snów ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ael- jak to Dzieciątko będzie tak nerwowe ja Ty to dopiero będziesz narzekała ;-) Wyluzuj Laska :-D nie bierz wszystkiego do siebie :-) Olej niektóre rzeczy… złość to zły doradca :-) Pamiętaj, że Ty i Dzidziuś jesteście najważniejsi :-)
Donia- fajnie, że „spotkałaś” się z fasoleczką :-D Musisz Nam szybciutko fluidki wysyłać, żebyśmy też miały okazję to przezywać :-D i nie tylko do Atan, ja też chcę ;-) Ooo też chętnie zobaczę bąbelka :-D

Do góry