reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mam pytanie do ciężarówek:
Dziewczyny miałyście tak, że codziennie od początku ciąży macie twarde podbrzusze, a nagle się zrobiło miekkie?? jestem przerażona, że coś nie tak, bo dziś wysprzątałam całe mieszkanie, łącznie z używaniem środków czyszczących i jak skończyłam, to padłam jak zabita... ;/ a teraz nie dają mi myśli "odpocząć", bo brzuch miękki, może coś się dzidzi stało przeze mnie, przez wysiłek...

Magd.a szalona ty ;p Ale widzisz temat slubu sie u Ciebie przewija :) Ja nie zamierzam tam na nic naciskac ale z drugiej strony czlowiek sie decyduje i stara o dziecko a nie mysli o zalegalizowaniu zwiazku..hmmm Ale kto zrozumie facetow ?

Silmi to jest powazna sprawa ;p Ciekawe co sobie Ci wszyscy ludzie o mnie mysla :O Ale Jeszcze godzinka i do domku :)))

dagne.. mam nadzieje,że wszystko będzie ok. Oszczędzaj się babo ;-) nosisz człowieka który będzie zarabiał na moją emeryturę :-)

Ael-Wychodzisz za mąż? Gratulacje wielkie :-D zrobimy Ci gdzieś bramę he he :-) a kiedy ten dzień ma być?₯ Dagne- Ty chyba babrałaś się w łazienkowych chemikaliach? To powiem Ci uważaj bardzo z takimi detergentami,tym bardziej jak jesteś w ciąży. Wśród moich znajomych była kobitka która właśnie czymś takim się tak podutruła,że wylądowała w szpitalu, tak więc naprawdę czymś takim mógłby zająć się Twój M. :-D ₯ Klari- gratuluję, połowy zdanego egz. ;-) trzymam kciuki żeby druga połowa też tak dobrze poszła :-)₯ She- nie wiem,czy pisałaś i czy mogę zapytać... ile masz lat? :-)

Truskawica można :) Ja tu jestem widze najbardziej zblizona do Magd.y wariatki ;p widze ze ten wiek tak ma :) 23 :) A dlaczego pytasz ? :D

A u Ciebie wyczytałam zainteresowania "Konie" :p Ja jezdzilam bardzo dlugo konno ;p

Ostatnia edycja:
she, nie wiem dlaczego tak uważasz,że ten wiek tak ma, ;-)
takie rzeczy to mama mi z genami podarowała ;-) po sylwestrze, smsujemy, pytam jej jak się czuje ona do mnie,że dochodzi, na co jej ,że nie pytam o intymne szczególy, ona mi odpisała DOCHODZĘ DO SIEBIE, wariatko" ;-)

she, to teraz szlifujesz umiejętności jazdy na konno ?;-)

Magda, póki nie przeszkadza mi brzuszek to chciałam pomóc mojemu w sprzątaniu...
Truskawcia, no właśnie korzystałam ze środka na kamień i standardowo płynu do wc... ale miałam rękawice i otwarte okno... mam nadzieje, że nic się nie stało... ;/

Magd.a kochana uwierz mi ze 9 lat jazdy ( ps bylam instruktorem zawody itp) nie poszlo na marne :)) Hmm w łóżku można dobrze wykorzystac te umiejetnosci :D Przynajmniej moj J ni enarzeka i lubi te pozycje kiedy to ja "pracuje" :D

Dagne nie martw sie na zapas ;* za chwile jakies ciezarowki nasze tu sie zjawia i Ci powiedza jak bylo u nich z brzuszkiem ;* Ja wiem ze napewno u ciebie wszytsko jest ok :) W takim razie stres na bok bo napewno on ma gorszy wplyw teraz ;)

reklama
Byłam się zrelaksować u mamusi na herbatce....musiałam odpocząć od m....chyba mam jakąś burze hormonalną bo strasznie mnie wkurza, i krzyczę na biedaka

Do góry