reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
silmiriel a to nie bylo przypadkiem w prima aprilis???:szok: Kiedy jest prima aprilis ??? 1 kwietnia, tak??? To ja bym go zapytala czy tj nadal aktualne hehehehh
magda heheheheheh dajesz czadu z nim i z jego mamusia, w takim razie skoro arszenik nie pomogl zalatw jej wiagre albo tesciowi czy kogo ona tam ma, da wam wtedy spokoj, bedzie zajeta

silmiriel a to nie bylo przypadkiem w prima aprilis???:szok: Kiedy jest prima aprilis ??? 1 kwietnia, tak??? To ja bym go zapytala czy tj nadal aktualne hehehehh
magda heheheheheh dajesz czadu z nim i z jego mamusia, w takim razie skoro arszenik nie pomogl zalatw jej wiagre albo tesciowi czy kogo ona tam ma, da wam wtedy spokoj, bedzie zajeta

Tak, w prima aprillis :) Przyjaciółka, jak jej powiedziałam, dzwoniła 2 ze śmiechem, że nawet mi uwierzyła i świetnie ją wkręciłam. Ja też zapytałam, ale odparł, że chyba pierścionek mam, nie? A dwa tygodnie później wyskoczył, że może jednak ślub w tym roku. bo chcieliśmy 1 kwietnia, ale to za długo wypadało, potem 13 (trzymając się dziwnych dat) sierpnia, ale mój stwierdził, że po co czekać. I voila...

heheh Magd.a ty juz moze nie opowiadaj nic o pierscionkach z warzyw ;p ja jestem w pracy i ludzie sie glupio na mnie patrza jak sie smieje do komputera ;p Dajesz czadu najpierw z truciem tesciowej a potem rzodkiewka ;p Litosci ;p

Sil dziękuje. :-) Wolałam najpierw zdać teorie bo nie byłam pewna czy zdam ;-).
She :-D no to musisz naprawdę bardzo fajnie wyglądać przy komputerze.
Magd.a he he dobre z tym arszenikiem :-)
Ja jeszcze cierpliwie czekam na pierścionek i na razie się nam nie śpieszy :happy: Chociaż pewnie jak się dzidziuś pojawi to i będzie za chwilę i pierścionek ;-).

she, You welcome ;-) no co, zawsze mam jakieś głupie opowiastki ;-)

Jak tak myślę,czemu teściówka mnie nie lubi, teraz już wiem ;-)

przykład, mama M. jestt "uczulona" na punkcie seksu, dopuszcza do siebie myśl,że jej synowie "to" robią.. ale jednak nie może o tym słuchać ;-)

Kupiliśmy dla psów kennel-klatkę ( taaka coby pies nie niszczył w domu) i składaliśmy ją, ja tak niefortunnie ją składałam,że wleciałabym do środka, mój mówi, Kochanie uważaj bo wlecisz, na co ja " Skarbeczku ja uważam,żeby nie wpaść, mina teściówki nie do opisania" druga sytuacja, z M. siedzimy na rodzinnym obiedzie, nagle mama M. mówi,że przechodził on ospę, czy coś i ma straszną bliznę w pachwinie,bo się drapał ciągle, na co ja wyskoczyłam jak Filip z konopii, " Kochanie jak to, ja nigdy tego nie zauważyłam"

i jak mnie nie kochać :zawstydzona/y: :ninja2:

Magda, jesteś boska :) A She zaraz sobie zapluje monitorek i będziesz jej musiała chusteczkę podawać :-D

Ale tak wiecie, mówi się, że się nie z teściową człowiek żeni, ale to się kurna ciągnie jednak...

Magd.a :laugh2: nie mogę z tą blizną szkoda, że nie mogłam widzieć miny twojej teściowej.
U mnie to normalnie na te tematy reagują i sami o nich bardziej rozmawiają, że ja z Ł ten teges niż my :-p

reklama
Do góry