reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ma_gdalena musisz na siebie uwazac kochana! Nawet nie zastanawiaj sie tylko jak bedzie jutro to samo to idz do lekarza :) Ja sama przechodzilam dopiero co grype zoladkowa!

reklama
No bo słyszałam, że panuje jakiś wstrętny wirus. Teraz to już myślę o mojej fasolce a nie o sobie i na pewno jak jutro tak będzzie to pójdę do lekarza...

Tylko sie nie zamartwiaj :) Bedzie wszytsko dobrze :) Pij duzo wody i herbatke ziołową do tego jogurty i teraz sezon na owoce dlatego koktajle owocowe beda idealne!! Ja tak sie leczylam :) Pare dni i bylo wszytsko ok ;) Dobry jest jeszcze sok z zurawiny ;) I staraj sie jesc łagodne rzeczy na zoladek dobre sa kasze i ryz :) I przedewszytskim zupki ;))

Magdalena, zdrówka życzę i oby to były tylko objawy fasolki. Nie dopuszczaj do tego, by być głodnym ,wtedy mdłości się zwiększają

Klari gratuluję, a nie chciałaś łączonego egzaminu? Jeden stres mniej :)

Ael, faktycznie z własnym złotem dużo taniej, a wybór taki sam, a może nawet większy niż w salonach jubilerskich

aerleda chajtasz sie????????????????????????????????????????????????????????? I kto cie zechcial w koncu;-)?????????
magda jak tam wykres?? zadzialo si etam cos u ciebie???

był wzrost ;-) zaraz wkleje linka :-) dziś nie mierzyłam, bo zapomniałam termometrów :-/ a u chłopa jestem..

she123 pisze:
hehe Magd.a jako przyszły prawnik odpowiem "to zalezy" :)) Nie ma to wiekszego znaczenia poniewaz pogladu drugiego czlowieka nie zmienisz :D Ale do czasu staran dodaj kilka dobrych miesiecy ;p

Dodam tyllko ze znamy sie ponad 5 lat :)

to znajomość tak jak u nas, staż związku wasz dłuższy ;-)

aerleda chajtasz sie????????????????????????????????????????????????????????? I kto cie zechcial w koncu;-)?????????
magda jak tam wykres?? zadzialo si etam cos u ciebie???
amal znów się bym udaławiła,nie doczytałam wcześniej :-p

Magda.a czyli na tym samym etapie praktycznie jestesmy ;p A jak u was z kwestia "ślubu" ? :D
odpowiem jedno " jaki ślub" :-D musiałabym chyba przejść test inteligencji, kucharstwa, opieki nad dzieckiem u przyszłej teściowej, napisać podanie w dwóch egzemplarzach i dać 4 zdjęcia...

reklama
magda to po co pijesz jak mnie czytasz?? A na tego linka to dlugo bede czekac, zestarzeje sie??? Juz czuje ze sie posunelam od twojego ostatniego posta

Do góry