reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

sobie to wyobrażacie,że się staramy już dwa miesiące i prawie dwa tygodnie a ja jeszcze drugiego cyklu nie skonczyłam....Boszeeeeeee ale mnie to dobija, jak nigdy nie sadziłam, że to bedzie takie denerwujące...czuje sie zupełnie bezsilna w tej kwestii i to pewnie poteguje moje zdenerwowanie....wiem wiem, że marudze, bo przeciez czesc z Was ma podobnie, albo i jeszcze gorzej...ale i tak zła na te swoje cykle jestem jak osa!!!:wściekła/y:

reklama
Hej babeczki... Mam spore zaległości na BB. Tak jakoś ostatnio nie chciałam sie stresowac i nakręcac :-). Może wkońcu ogarnę i doczytam wszystko do końca. Ja juz jestem po dniach płodnych. Teraz tylko czekac mi pozostało. To już 10 cykl... Oby ostatni!!!

Witam serdecznie wszystkie nowe staraczki ;-)

A i czy mamy jakieś nowe fasolki????

Ewika ja nie wiem co mamy ;-( kazała mi iść na usg dopiero po 22 tygodniu ;-(.
Normalnie dobija mnie to czekanie, wszystkie inne październikowe wiedzą a ja jeszcze nie ;-(

Pyscku, Pao zmieniła nick przecież.

She to co mam skarcić dziewczyny, że nie widzą Twoich wpisów? Wiesz jedno słowo i postawię towarzystwo do pionu :-D

Myśmy z miasta wrócili z moim, byliśmy u jubilera, dobił nas termin oczekiwania na obrączki....masakra....

Kwiatuszku tak długo bo to wzięty jubiler, robi tanio z naszego złota, a że ma dużo zamówień (wiadomo czas ślubów nastał) to niestety i czas oczekiwania taki długi. Nam w sumie różnicy nie robi, bo my chcemy termin na sierpień albo wrzesień.

Ael, ja mam obrączki z Kruka. Rewelacja, nie były -wbrew pogłoskom- drogie:) Za obydwie daliśmy 1385zł, (białe i żółte złoto i grawer z datami i imionami) czas oczekiwania ok 5 tygodni, ale po 4 były. Plus taki upominek od W.Kruka- komplet porcelanowych filiżanek ze złotym grawerkiem i rabat do Vistuli 20%. Zadowoleni byliśmy i jesteśmy:) a i czyszczenie jak chcemy to co rok:) i jak będziecie gdziekolwiek kupować to ważne żeby mogły się dać powiększyć dożywotnio! :)
Ewika- rewelacja wiedzieć już co siedzi w brzuszku, to teraz rzucisz się w wir zakupowy :)
She- trzymam kciuki za następny cykl... :)

Miłego odpoczynku kwiatuszku.

Dagne widzisz, ten jubiler robi takie same obrączki jak te wzięte marki czy więksi jubilerzy a cenowo jest o tysiąc złotych tańszy. Koszt wyrobienia będzie nas wynosił pomiędzy 400 a 500 zł. Nie możemy sobie pozwolić na większy wydatek bo na chwilę obecną nam i niepotrzebne takie drogie cacka, cywilny bierzemy z formalnej strony (kościelny za parę lat), poza tym czeka nas remont dosyć poważny więc kasy to tak wyrzucać na obrączki nie możemy. Poza tym gościu jest lokalnym jubilerem i ma bardzo dobre opinie w naszej Oleśnicy.

Zapomniałam, że masz swoje złoto :) także faktycznie się opłaca:)
Od 2 dni mam uporczywy ból głowy. Dziewczyny a mam pytanie: jak czyszczę łazienkę itp, używając różniastych płynów, proszków itp to ma to bardzo zły wpływ na dzidziusia? dziś kurczę musiałam wyszorować całą łazienkę, oczywiście używam rękwic, ale tak mi się zakręciło w głowie że masakra.

reklama
Zapomniałam, że masz swoje złoto :) także faktycznie się opłaca:)
Od 2 dni mam uporczywy ból głowy. Dziewczyny a mam pytanie: jak czyszczę łazienkę itp, używając różniastych płynów, proszków itp to ma to bardzo zły wpływ na dzidziusia? dziś kurczę musiałam wyszorować całą łazienkę, oczywiście używam rękwic, ale tak mi się zakręciło w głowie że masakra.
Oczywiście, że ma wpływ i bardziej chemiczne tym opary są gorsze, więc lepiej jeśli już sama musisz posprzątać łazienkę czy kuchnię używaj octu do mycia, dobrze zastępuje wszelkie chemiczne środki.

Do góry