reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Soglam noo wszystkie robiłam z czułością 25:tak: nawet nie strasz z tymi bliźniakami, chociaż mąż byłby w siódmym niebie:-p

reklama
czemu straszyc?? ja to bym chciała...dwa za jednym razem,wiecej pracy ale podwójna radośc ,jedna ciąza,jeden poród a dwie pociechy i w razie wu komplet rodzinny,bo zawsze lepiej niz jedynak gdyby nie było ochoty czy mozliwosci na kolejną ciążę:)

a ilu dniowe miewałas zwykle cykle ze w 25dc zatestowałas?? co cię skłoniło??

Soglam nie wiem, jakoś nie wyobrażam sobie mieć bliźniąt:-D ale pewnie jakby sie okazało to po przeżyciu szoku cieszylibyśmy się:-)
Z reguły mam cykle 29 dniowe, ale tak od tygodnia bolał mnie brzuch jak na @, i co mnie zdziwiło moja dobra przyjaciółka powiedziała że coś się we mnie zmieniło, inaczej wyglądam i stwierdziłam że zaryzykuje.
Wyszedł w 25dc taki bledzioch ale widoczny:-)

mnie w sumie dziwnie zakłuwa czasem...ale to pewnie nic takiego...
a piersi albo jakies inne spostrzeżenia jak na razie??

czesc klari...zmieniony login po jednej akcji..dobrze pamietam??

Mnie jak na razie bolą (.)(.) i czasem coś zakuje ale jak na razie nie liczę na nic.
Tak dobrze pamiętasz ;-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczęta :) Ja dzisiaj dostałam @ i w sumie się cieszę, bo przynajmniej nie muszę dłużej czekać :) muszę przepisać wizytę na za tydzień i już dokładnie się przyjrzeć moim narządom ;p;p

hej gocha:) a przed rozpoczeciem stran nie robiłas kontrolnej wizyty u gina narzadów rodnych??
ja robiłam bardania i gin wnikliwie obejrzał mnie normlanie i przez usg całe moje narządy i dał zielone światło:)

ja tez pracowałam w sklepie gdzie robiłyśmy wszystko od przyjmowania towaru, wyładunku do obsługi a ze nie byl to sklep samoobsługowy to przez 8h można było się nalatać wiec jak się dowiedziałam o dzidzi to odrazu na wizycie u gina powiedziałam gdzie i jak pracuje i sam zaproponował L4 a że swojej pracy nie lubię a szefostwa jeszcze bardziej to się nawet nie zastanawiałam bo uznałam że teraz My jesteśmy najważniejsi. Nie po to 8 m-cy się z mężulkiem staraliśmy żeby teraz coś stracić przez glupie skrzynki.. Ot takie moje skromne zdanie!!

podwazam to tez pracuje w sklepie i zrobolabym to samo i podejrzewam ze te moje plamienia tez mialy jakis udzial od tego ze dzwigam,

pluszek kiedy powinnas dostac@?

reklama
Gocha to kolejny cykl miłych starań ;-) I trzymam kciuki za to żeby były bardzo owocne :-).
Ja miałam kilka razy robione USG wcześniej i cytologię więc mi też dał zielone światełko do starań i powiedział, że czeka aż przyjdę z II krechami ;-)

Do góry