reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jadłam wczoram mniamm prosto z drzewa ;-) mój mężczyzna zachował się jak bohater i wlazł na wielkie drzewo :-p żeby nazbierać mi czereśni :-)

A ja chyba zrobię zaraz naleśniki (tylko brakuje mi pomarańczy:( ) Ah mam ochotę... Albo bułeczki maślane :D

Wszystkie mi robicie ochotę :-) idę sama coś ugotować ;-) bo zwariuje ;-) może z pełnym żołądkiem będzie mi lżej myśleć o tych dobrociach które robicie :-p

WItam ale robicie ochote na owocki i na krokiety a ja mam tylko ryzyk z wazywami gotowanymi ahh...

Pyscek kochana będzie dobrze zafasolkujesz na pewno wkrótce, na pewno!

Ewika, Ael macie racje, jak najszybciej postaram się o zwolnienie....nie chciałam tylko wystawić koleżanki bo u nas jest tak że jak jedna idzie na urlop to druga robi po 12 godzin, i jak ja pójdę na l4 to nie wiem czy ona pójdzie na urlop aczkolwiek z drugiej strony nie wyobrażam sobie pracować w ciąży 2 tygodnie po 12 godzin:dry: mam dylemat, jak wczoraj pytałam męża o zdanie to powiedział żebym zrobiła co uważam ale wolałby żebym się nie przemęczała, ech,życie...

Ewika gratki zakończenia 18 tygodnia, dzidzia coraz większa, sama radość:-)

ja wklejam moje całe testowanie, dzisiaj ostatni z porannego moczu. Na zdjęciu jakoś strasznie blado powychodziły. Do gina jadę w przyszłym tygodniu jak betę zrobię

Chyba mogę się już cieszyć:-D

Witam w ten upalny dzień :)

Dziewczyny czy test strumieniowy jest bardziej dokładny od płytkowego?
Z tego co widzę i czytam wszystkie robią na strumieniowym...
Mnie plamienie się skończyło po praktycznie dwóch tygodniach a jak robiłam test była jedna I . Myślicie , że powinnam jeszcze raz zrobić przed wizytą u gina?

Pyscek kochana będzie dobrze zafasolkujesz na pewno wkrótce, na pewno!

Ewika, Ael macie racje, jak najszybciej postaram się o zwolnienie....nie chciałam tylko wystawić koleżanki bo u nas jest tak że jak jedna idzie na urlop to druga robi po 12 godzin, i jak ja pójdę na l4 to nie wiem czy ona pójdzie na urlop aczkolwiek z drugiej strony nie wyobrażam sobie pracować w ciąży 2 tygodnie po 12 godzin:dry: mam dylemat, jak wczoraj pytałam męża o zdanie to powiedział żebym zrobiła co uważam ale wolałby żebym się nie przemęczała, ech,życie...

Ewika gratki zakończenia 18 tygodnia, dzidzia coraz większa, sama radość:-)

ja wklejam moje całe testowanie, dzisiaj ostatni z porannego moczu. Na zdjęciu jakoś strasznie blado powychodziły. Do gina jadę w przyszłym tygodniu jak betę zrobię

Chyba mogę się już cieszyć:-D

Jejciu, cudownie zobaczyć te dwie kreseczki na testach :-) Gratuluję Ci z całego serca i życzę wspaniałych 8 miesięcy!!!!!

reklama
Olcia robiłam jeszcze płytkowy wczoraj, i powiem Ci że druga kreska była bardzo bladziutka, także w moim przypadku strumieniowy dał lepszy wynik

Just dziękuję:-) a Ty nowa staraczka?

Do góry