reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzień dobry :-) widzę,że znów w nocy poważniejsze rozmowy.. Pyscek nie martw się :-* wiem,że mnie jest łatwo mówić, ale teraz doprowadź swoje hormony do porządku, bo bez tego będziesz się tylko nakręcać :-)

reklama
Ewika od początku ciąży jesteś na l4? i nie robili Ci żadnych problemów w pracy? kurcze też bym chciała bo ja pracuję w sklepie i muszę się nadźwigać koszy z chlebem, chociaż teraz staram się bardzo oszczędzać to jednak to jest męczące
ja tez pracowałam w sklepie gdzie robiłyśmy wszystko od przyjmowania towaru, wyładunku do obsługi a ze nie byl to sklep samoobsługowy to przez 8h można było się nalatać wiec jak się dowiedziałam o dzidzi to odrazu na wizycie u gina powiedziałam gdzie i jak pracuje i sam zaproponował L4 a że swojej pracy nie lubię a szefostwa jeszcze bardziej to się nawet nie zastanawiałam bo uznałam że teraz My jesteśmy najważniejsi. Nie po to 8 m-cy się z mężulkiem staraliśmy żeby teraz coś stracić przez glupie skrzynki.. Ot takie moje skromne zdanie!!

no do wczoraj to po prostu cudnie wszystkie dolegliwości skończyly mi się z końcem 12 tyg i teraz gdyby nie rosnący brzuszek to nawet mogłabym zapomnieć że jestem w ciąży ;) ale teraz wyglądam jak 7 nieszczęść, dobrze ze na godz 17 mam wizytę to się dowiem co i jak mogę wziąć bo te przeziębienie mnie wykończy no i zobaczę swoje dzidzi ;)

Hej dziewczyny :)
Czytam Was, ale czasem nie wiem co napisać, także nie myślcie w razie w, że mnie nie ma :)
Donia, może i warto iść do ginekologa wcześnie, ale jeśli nie masz plamień, test pozytyw, to chyba wizyta w 7tyg jest ok :) wtedy i serduszko słychać i widać :) ale jeśli lekarz karze- słuchaj się :)
Mineralna, sorka że zapytam, ale Ty mówiłaś, że się uczysz jeszcze i że kazał ci kierownik chodzić na praktyki, a na grudniówkach wspomniałaś coś o L4 bo pracujesz w cukierni... czyli masz szkołę o kierunku piekarz-cukiernik? tak tylko pytam :) a co do wizyt Twoich, to na każdej robi Ci usg? kurczę częste te wizyty, ja to się chowam - 1 raz w 7t2d a następna 11t1d...
Ael, matko zazdroszczę, że dzidzię czujesz, ja dalej sądzę, że to chłopak :)

Chciał żebym tak chodziła ale ja nie będę ryzykować. w szkole mam zawód cukiernik ale mam tez praktyki. mam wizyty co 2 tygodnie i jak narazie za każdym razem usg

Siedzę i szukam natchnienia do robienia krokietów z kapustą i grzybami :p już mam wszystko, tylko podgotować i te naleśniki usmażyć, a tak mi się nie chce, że szok. Tzn wstać. bo potem to poleci. A jeszcze u mnie tak gorrrrąco....

Czekam na wiadomości od Doni, na temat tego macierzyńskiego :)

Narobiłaś mi ochote Silmiriel :) Mój dziś robi obiadek piersi z kurczaka z sałatką z sałatą i pomidorem i fetą :) Mmmmm.....

reklama
Ewika, mnie na katar pomógł acatar fast, ale jak masz dziś wizytę to lepiej zapytać :) Duże już to Twoje Dzieciątko :)

Mnie się wczoraj tak zachciało, a że już mam dość lenistwa to postanowiłam zrobić

Do góry