reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Vanilia wzajemnie:) Ja też zmykam więc Cmoki!
Na dobranockę :)
Historia krótka brzemiennych w skutkach:rofl:

Ktoś na górze musiał to tak zaplanować
By co miesiąc garść fasolek nam podarować

I tak styczeń zimny,odpychający
Dla BigChild był w radośc obfitujący

W lutym Aelreda się radowała,
Ewika jej pozazdrościła,też swoją dostała
I jeszcze bliscy się ucieszyli
Gdy dwie upragnione kreski ujrzała Lily

W marcu Silmiriel była zdziwiona
gdy sie okazało że jest zaciążona
I przyszła pora na niedowiarka
Ze swojego szczęścia cieszy się Madziarka

Kwietniową fasolke przepowiedziała Hera
Dostała ją Dagne, zdolna i szczera
Zapewne w tym miesiącu będzie ich więcej
Bo już Mineralnejkocicy raduje się serce
Wilekanocny zając też rozdawał prezenty
i teraz Iwasek jest wniebowzięty!
I pojawiła się kolejna przyszła mamusia
fasolkę pod serduszkiem nosi Claudusia!
Trzeba wszystkich poinformować
że można też Atom gratulować
Jakby radości było mało
Ma_gdalence też sie w kwietniu udało!

A teraz ten ogrom szczęścia sobie wyobraźcie
Bo miesięcy w roku mamy przeciez dwanaście:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Vanilia wzajemnie:) Ja też zmykam więc Cmoki!
Na dobranockę :)
Historia krótka brzemiennych w skutkach:rofl:

Ktoś na górze musiał to tak zaplanować
By co miesiąc garść fasolek nam podarować

I tak styczeń zimny,odpychający
Dla BigChild był w radośc obfitujący

W lutym Aelreda się radowała,
Ewika jej pozazdrościła,też swoją dostała
I jeszcze bliscy się ucieszyli
Gdy dwie upragnione kreski ujrzała Lily

W marcu Silmiriel była zdziwiona
gdy sie okazało że jest zaciążona
I przyszła pora na niedowiarka
Ze swojego szczęścia cieszy się Madziarka

Kwietniową fasolke przepowiedziała Hera
Dostała ją Dagne, zdolna i szczera
Zapewne w tym miesiącu będzie ich więcej
Bo już Mineralnejkocicy raduje się serce
Wilekanocny zając też rozdawał prezenty
i teraz Iwasek jest wniebowzięty!
I pojawiła się kolejna przyszła mamusia
fasolkę pod serduszkiem nosi Claudusia!
Trzeba wszystkich poinformować
że można też Atom gratulować
Jakby radości było mało
Ma_gdalence też sie w kwietniu udało!

A teraz ten ogrom szczęścia sobie wyobraźcie
Bo miesięcy w roku mamy przeciez dwanaście:-D

Super :-) strasznie mi się spodobało

czesc gaduly ;-) nadrobilam was jakos :-)

Ma.gdalena !!!sa dwie kreski, ja widze wyraźnie;):) Jutro zrób koniecznie drugi;) a potem to najelpiej na betę:) Ale super trzymam kciuki zeby wszystko się potwierdziło! No i dziś jeszcze Pyscek, prawda?! Czekam z niecierpliowścią i na jej piekne dwie kreseczki:) Fiona mam nadzieję, że i u Ciebie fasolka kiełkuje:):) A poza tym kto nastepny w testowaniu? Pao zniknęla i nasza lista testujących też...:(

Kasia a jak u Ciebie, bo widzę jak rośnie Ci długość cyklu...Byłaś u gina? Bo ponad 50 dni to już troszkę długo, może warto iści na wywołanie? Pierwszy raz tak masz, odstawiłaś tabletki? Pewnie już pisałaś, ale mi umknęło...

kochana wlasnie jutro mam wizyte umowiona wiec zobaczymy...

Ja na razie nie zafasolkowana ale wiem jedno bez pracy nie będziemy nawet myśleć o dziecku. Wiem,że pieniądze raz są raz ich nie ma. tak samo z pracą... ale nie chce być na utrzymaniu faceta. Wiem,że ciężko jest znaleźć pracę o fajnych warunkach finansowych.. z tą firmą nie wypaliło :-( wróciłam niedawno z tego niby szkolenia.. coś na zasadzie tv market i łażenie od domu do domu i oferowanie ludziom cudownego odkurzacza za 4000 zł. :-(

uuuu to lipa, szkoda ale probuj dalej, trzyma &&&

witajcie dziewczyny. ja tylko na chwilke... przyszłam sie z wami pożegnać.... jescze do dzisiaj latałam wysoko jak bocian z nadziejami ze pewnego dnia zobacze II kreski a dziś obcieto mi skrzydła i wylądowałam w ogromnym bagnie..... własnie wrócilismy od androloga ze specjalistycznej kliniki i otwarcie i szczerze nam powiedział ze z takimi wynikami meża nie mamy co liczyć na naturalne zapłodnienie. tak wiec nie należe juz do grona staraczek. teraz mozemy czekac tylko na cud. wsyztskim dziewczynom zycze szczescia i zafasolkowania. powoidzenia.

rasta kochana pamietaj ze jak jest bardzo zle to moze byc tylko lepiej wiec ja tez uwazam ze koniecznie musicie isc do innego lekarz!!! trzymam &&&

pa pa

Iwasek super wierszyk kazda nowa zwrotka pasuje do calosci super :-)ciekawe jakie majowe fasoleczki beda :-)
A teraz zycze owocnej nocy :-) i milych snow ciezaroweczkom :-)

hej dziewczynki witam sie z wami przed praca bo pewnie was znowu po niej nie zdolam nadrobic hehe ... tak wlasnie stram sobie urozmaicic diete w warzywa i owoce i patrzcie co wyczytalam ... cytuje

W tradycji ludowej pietruszka jest tez lekiem na bezpłodnosc i wzmaga meska
potencje. Korzen dodaje słodyczy i cudownego aromatu zupom - zwłaszcza rosołowi.tylko tam pisze ze nie korzeń a liście nawet o tym nie wiedzialam

rasta - nie poddawaj sie jestem z dziewczynami moze warto isc tez do innego lekarza 3 mam za was mocno kciuki i wierze ze uda sie wam tylko nie trac nadzieji kochana i walcz ... tule mocno :-)
Madzia a mogla bym tez prosic o zaproszonko?? :zawstydzona/y: do zamknietych:p
3 mam kciuki za testujace... i starajace :) kazdej z nas sie uda jak nie teraz to pozniej ale uda sie kochane:) tylko musimy wierzyc i byc z glowa do gory

Magenta oczywiście,że tak :-) dziewczyny jeżeli któraś chce zaproszenie, nie krępujcie się :-) będzie Nam miło gościć tam wszystkie ;-) ja wczoraj padłam jak mucha, pokłóciłam się z M.... o panele na podłogi ;-) bo jest oferta teraz,że prawie,że za darmo są panele do sprzedania (likwidacja sklepu) mówię,że mu pożyczę kase, mnie nie jest potrzebna teraz.. a on ,że nie i strzeliłam fochem :-)

miałam ochotę na małe conieco ( jak to po kłótni :-D) ubrałam sexowną piżamkę.. wślizgnęłam się do łóżka.. czekałam na M.. i usnęłam :-D

dziekuje Madziu no na foszki czasem najlepsze jest godzenie sie:p takie milusie hehe mi tez czasem sie zdarza zasnac:p w poczekalni za nim hehe

reklama
Do góry