reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mineralna ciesz się szkoła , póki jest ;-) czasami chcialabym się cofnać do tamtych czasów, jak było się bardziej spontanicznym, zwariowanym :-) teraz mi tylko obiady pozostaly i czasem w weekendy poszalec ze znajomymi;-)

reklama
Jak się miało fajna zorganizowaną klase to napewno fajnie ja odstaje od reszty ponieważ myśle poważniej o wszystkim, dla nich to że nie pale to jest dziwne jestem dla nich z innej planety, cenie sobie inny tryb życia niz reszta mojej klasy choć jest nas 12 osób, jak słysze iśc opowieści jacy pijani z dyskoteki wracali to chyba sama rozumiesz.

Hej babeczki kochane ...

Czytam was i czytam... i nadrobiłam wkońcu całośc;-).
Ja wczoraj miałam beznadziejny dzień. Humor do kitu, same kiepskie i pesymistyczne myśli... i na dodatek pokłóciliśmy się z moim... I jedyne co mi pozostało to odwrócic się tyłkiem do ściany. Czemu to tak jest że faceci nas nie rozumieją... Albo inaczej... dlaczego ja mam takie humory.... Coś czuję że @ przyjdzie zaniedługo.... Cycki mnie bolą... a brzuch cały czas od owulacji. Także nie licze na nic...

Sorki ale mam doła dziś:-(

Rozumiem ;-) ja miałam kilka osób z którymi się trzymałam ;-) w szkole grzeczna w weekendy trochę się szalało ;-) ale nigdy nie wróciłam zalana w trupa :-D ja teraz też myślę poważniej niż moi rówieśnicy ;-) chociaż to nie reguła.. :-)

Basati.. przytulam mocno :-) wiem po swoim doświadczeniu ,że facetem trzeba potrząsnąć :-) może zrozumie ..

Dziewczyny za chwilę będzie o tej kobiecie co chciała oddać swoje dziecko ! na dzien dobry TVN ;-)

Bastia a @ ci się spóźnia ? jak tak to o ile?

Magda : wiem że nie każdy taki jest ale dla mnie liczy się najbardziej rodzina facet dziecko zwierzęta

ja nie obejże w szkolnej bibliotece jestem :)

ale to tragiczne jak można było wpaść na pomysł z tym ogłoszeniem , przecież są okna życia , domy dla dzierci ja tego nie rozumie

Basati, jesteśmy tu też na złe humory :) a zawsze lepiej się wygadać.

Tal sobie myślałam, nie chcę nikogo obgadywać, ale zgadzam się z Kasią, że coś ta sprawa z Pao niejasna mocno.. Ale cóż, nie moja piaskownica, nie moje zabawki.

Po wizycie super, małe ma 1.8 cm i widziałam łapkę, jak trzyma przy buzi. Prawie się zryczałam tam. Wyniki mam super, karta ciąży założona. Mogę chodzić!! Tylko z seksem poczekać do 12 tygodnia. Muszę zadzwonić umówić się na usg genetyczne, dał mi dwa numery, ale terminy są podobno straszne, więc będę dzwonić dziś :) Podobno najlepsi, a skoro wydawać kasę, to porządnie niech będzie zrobione.

Co do malin. On nie widzi żadnych przeciwwskazań, normalnie można jeść, pić sok itd.

No i termin oficjalnie na 15 grudnia.

to były od zawsze moje proritety :)

wypbraź sobie że nigdy nie byłam na dyskotece bo jakos mnie to nie kręci

a tak wogóle skąd jesteś hm?

reklama
mineralna - nie spóźnia mi się... jeszcze jestem przed terminem @. dopiero mam 22dc. ( na 28 dniowy cykl)

Do góry