reklama
M
mineralnakocica
Gość
Jak się miało fajna zorganizowaną klase to napewno fajnie ja odstaje od reszty ponieważ myśle poważniej o wszystkim, dla nich to że nie pale to jest dziwne jestem dla nich z innej planety, cenie sobie inny tryb życia niz reszta mojej klasy choć jest nas 12 osób, jak słysze iśc opowieści jacy pijani z dyskoteki wracali to chyba sama rozumiesz.
Basati8
Wierzę, że się wkońcu uda
Hej babeczki kochane ...
Czytam was i czytam... i nadrobiłam wkońcu całośc;-).
Ja wczoraj miałam beznadziejny dzień. Humor do kitu, same kiepskie i pesymistyczne myśli... i na dodatek pokłóciliśmy się z moim... I jedyne co mi pozostało to odwrócic się tyłkiem do ściany. Czemu to tak jest że faceci nas nie rozumieją... Albo inaczej... dlaczego ja mam takie humory.... Coś czuję że @ przyjdzie zaniedługo.... Cycki mnie bolą... a brzuch cały czas od owulacji. Także nie licze na nic...
Sorki ale mam doła dziś:-(
Czytam was i czytam... i nadrobiłam wkońcu całośc;-).
Ja wczoraj miałam beznadziejny dzień. Humor do kitu, same kiepskie i pesymistyczne myśli... i na dodatek pokłóciliśmy się z moim... I jedyne co mi pozostało to odwrócic się tyłkiem do ściany. Czemu to tak jest że faceci nas nie rozumieją... Albo inaczej... dlaczego ja mam takie humory.... Coś czuję że @ przyjdzie zaniedługo.... Cycki mnie bolą... a brzuch cały czas od owulacji. Także nie licze na nic...
Sorki ale mam doła dziś:-(
Magd.a
Fanka BB :)
Rozumiem ;-) ja miałam kilka osób z którymi się trzymałam ;-) w szkole grzeczna w weekendy trochę się szalało ;-) ale nigdy nie wróciłam zalana w trupa ja teraz też myślę poważniej niż moi rówieśnicy ;-) chociaż to nie reguła.. :-)
Basati.. przytulam mocno :-) wiem po swoim doświadczeniu ,że facetem trzeba potrząsnąć :-) może zrozumie ..
Basati.. przytulam mocno :-) wiem po swoim doświadczeniu ,że facetem trzeba potrząsnąć :-) może zrozumie ..
M
mineralnakocica
Gość
Bastia a @ ci się spóźnia ? jak tak to o ile?
Magda : wiem że nie każdy taki jest ale dla mnie liczy się najbardziej rodzina facet dziecko zwierzęta
ja nie obejże w szkolnej bibliotece jestem
ale to tragiczne jak można było wpaść na pomysł z tym ogłoszeniem , przecież są okna życia , domy dla dzierci ja tego nie rozumie
Magda : wiem że nie każdy taki jest ale dla mnie liczy się najbardziej rodzina facet dziecko zwierzęta
ja nie obejże w szkolnej bibliotece jestem
ale to tragiczne jak można było wpaść na pomysł z tym ogłoszeniem , przecież są okna życia , domy dla dzierci ja tego nie rozumie
S
Silmiriel
Gość
Basati, jesteśmy tu też na złe humory a zawsze lepiej się wygadać.
Tal sobie myślałam, nie chcę nikogo obgadywać, ale zgadzam się z Kasią, że coś ta sprawa z Pao niejasna mocno.. Ale cóż, nie moja piaskownica, nie moje zabawki.
Po wizycie super, małe ma 1.8 cm i widziałam łapkę, jak trzyma przy buzi. Prawie się zryczałam tam. Wyniki mam super, karta ciąży założona. Mogę chodzić!! Tylko z seksem poczekać do 12 tygodnia. Muszę zadzwonić umówić się na usg genetyczne, dał mi dwa numery, ale terminy są podobno straszne, więc będę dzwonić dziś Podobno najlepsi, a skoro wydawać kasę, to porządnie niech będzie zrobione.
Co do malin. On nie widzi żadnych przeciwwskazań, normalnie można jeść, pić sok itd.
No i termin oficjalnie na 15 grudnia.
Tal sobie myślałam, nie chcę nikogo obgadywać, ale zgadzam się z Kasią, że coś ta sprawa z Pao niejasna mocno.. Ale cóż, nie moja piaskownica, nie moje zabawki.
Po wizycie super, małe ma 1.8 cm i widziałam łapkę, jak trzyma przy buzi. Prawie się zryczałam tam. Wyniki mam super, karta ciąży założona. Mogę chodzić!! Tylko z seksem poczekać do 12 tygodnia. Muszę zadzwonić umówić się na usg genetyczne, dał mi dwa numery, ale terminy są podobno straszne, więc będę dzwonić dziś Podobno najlepsi, a skoro wydawać kasę, to porządnie niech będzie zrobione.
Co do malin. On nie widzi żadnych przeciwwskazań, normalnie można jeść, pić sok itd.
No i termin oficjalnie na 15 grudnia.
M
mineralnakocica
Gość
to były od zawsze moje proritety
wypbraź sobie że nigdy nie byłam na dyskotece bo jakos mnie to nie kręci
a tak wogóle skąd jesteś hm?
wypbraź sobie że nigdy nie byłam na dyskotece bo jakos mnie to nie kręci
a tak wogóle skąd jesteś hm?
reklama
Podziel się: