reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Z tego co czytałam testy wykrywają 2-3 tygodniową ciążę.. więc za 2 tyg. Możesz już pęcherzyk zobaczyć :-) jak masz usg u ginka :-D

reklama
Atom zanim się nakręcisz to lec na bete i poczytaj czy luteina nie ma wpływu na zafałszowanie wyniku na pozytywny,bo się tak zdarzyc tez moze...a miałas juz kiedykolwiek tak długie cykle?? i gin ci nic na to nie powiedział tylko dał luteinę?? pewnie usg nie robił przy wizycie....a tez by nic nie zobaczył...

no kurcze on nie ma usg tylko daje skierowanie do innej poradni więc zobaczymy jak to będzie. Wczoraj stwierdził podczas badania że nie wyczuwa ciąży a jeśli jest to ciąża to bardzo wczesna a na luteinie nie ma informacji o załaszowaniu wyniku...najpewniej będzie jak zrobię jednak tą betę

soglam do tej pory tomiałam cykle koło 30-33 dc no max 35

Ostatnia edycja:
skoro prawdopodobienstwo jest to trzymam kciuki...a ja zawsze z rossmana kupuje testy i jak wyszedł mi pozytywny to byłam w ciązy wiec nie musi byc apteczny..zeby był prawdziwy...wiec lec na bete...a i lu dowe cykle masz zwykle??

a swoją drogą istnieją jeszcze takie gabinety gdzie nie ma usg?? jakas masakra...to przecież prl się kłania a nie gabinety 21 wieku...

hehe a no są takie gabinety bo to na kasę chorych chodzę do gina ale facet jest konkretny i ma dobre opinie więc go nie zmieniam a cykle tak jak pisałam powyżej mam zwykle koło 30-33 dni a czasem 35 więc dziwiło mnie to że tak długo @ nie przychodziła i testy negatywne dlatego dziś powtórzyłam i SZOK !!!

reklama
masakra w hipermarecie zrobiłam sikacza bo nie wytrzymałam z ciekawości i dodatkowo chciało mi się siku a nie był to poranny mocz:-D

Do góry