reklama
Atom zanim się nakręcisz to lec na bete i poczytaj czy luteina nie ma wpływu na zafałszowanie wyniku na pozytywny,bo się tak zdarzyc tez moze...a miałas juz kiedykolwiek tak długie cykle?? i gin ci nic na to nie powiedział tylko dał luteinę?? pewnie usg nie robił przy wizycie....a tez by nic nie zobaczył...
no kurcze on nie ma usg tylko daje skierowanie do innej poradni więc zobaczymy jak to będzie. Wczoraj stwierdził podczas badania że nie wyczuwa ciąży a jeśli jest to ciąża to bardzo wczesna a na luteinie nie ma informacji o załaszowaniu wyniku...najpewniej będzie jak zrobię jednak tą betę
soglam do tej pory tomiałam cykle koło 30-33 dc no max 35
soglam do tej pory tomiałam cykle koło 30-33 dc no max 35
Ostatnia edycja:
maaadziarka
Fanka BB :)
Atom trzymam kciuki
dzięki ... przydadzą sięAtom trzymam kciuki
kurcze już bym Wam wstawiła fotkę z teścikiem ale nie wiem gdzie mam kabelek do aparatu...
skoro prawdopodobienstwo jest to trzymam kciuki...a ja zawsze z rossmana kupuje testy i jak wyszedł mi pozytywny to byłam w ciązy wiec nie musi byc apteczny..zeby był prawdziwy...wiec lec na bete...a i lu dowe cykle masz zwykle??
a swoją drogą istnieją jeszcze takie gabinety gdzie nie ma usg?? jakas masakra...to przecież prl się kłania a nie gabinety 21 wieku...
a swoją drogą istnieją jeszcze takie gabinety gdzie nie ma usg?? jakas masakra...to przecież prl się kłania a nie gabinety 21 wieku...
hehe a no są takie gabinety bo to na kasę chorych chodzę do gina ale facet jest konkretny i ma dobre opinie więc go nie zmieniam a cykle tak jak pisałam powyżej mam zwykle koło 30-33 dni a czasem 35 więc dziwiło mnie to że tak długo @ nie przychodziła i testy negatywne dlatego dziś powtórzyłam i SZOK !!!
reklama
Podziel się: