S
Silmiriel
Gość
Atom gratulacje
Madziaarka jak się czujesz, wieki Cię nie było
Madziaarka jak się czujesz, wieki Cię nie było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak zrobie a teraz spadam bo muszę jechać po mojego męża i mu pokazać teścioraAtom, leć na bete ;-)
Wiem właśnie skoda, że od razu nie poszłam ale ja mam świadka, że ona pierwsza zaczęła więc wiesz nie za bardzo jej się opłaca iść na policję a posty mam na razie usunięte do wczorajszych a jak sprawa ucichnie to wrócą na forum i wszystko będzie już po staremu.
Ja mam nadzieję, że chłopak tej dziewczyny ( Ł dobry znajomy) nie będzie takim chamem i drukował tych postów. A niby już to robił i parę wydrukował.
Jako, że Pao została zaatakowana pierwsza, wszystko co potem robiła, można przypisać pod obronę własną, włącznie z tym, że tamtej się łuk rozwalił.
Pao wspolczuje, to jest nasze intymne forum i nikt pewnie z bliskich o tym nie wie. Moj wie o tym, ale nie pozwalam mu czytac bo to sa moje sprawy i czuje sie niekomfortowo jak czyta.
Ale dziwie sie ze patrzysz na osoby trzecie, wogole co ta laska sie tak przYczepila do Ciebie? Skad o tym forum sie dowiedziala? Masakra!
Ja mam dzisiaj 18 dc i mam brązowe plamy na bieliźnie i nie wiem jak mam to odebrać bo nigdy w życiu takich nie miałam..
Chwilowo zmienię temat ponieważ oczywiście nie wytrzymałam i zorbiłam kolejny test i ...... II KRESKI kurcze teraz tak się zastanawiam bo kupiłam najtańszy test w rossmanie czy on może być wadliwy??
kurcze mam zamiar wstrzymać się z drugim testem do następnego tygodnia wtedy będę mieć większą pewność :-) Magd.a nie dziękuję - aby nie zapeszyć ;-)
gochaa to już 46 dc ale byłam już u gina wczoraj i dostałam luteine na wywołanie @
a zdjęcie wstawię wieczorkiem :-)
pok cykle 28 29 dni ale w tym cyklu była owu albo 13 albo 14 dc. Także nie wiem czy nie za wcześnie na implantacje.. ;(
pok a jak tam twoje luzowanie?? jak sie czujesz??luzujesz od wszystkiego...od seksu tez??ja się nie zaczełam starac a nie mam ochoty na seks hehe to co dopiero jak nie bedzie wychodzic...o ile damy szanse poczeciu w ogole przy najszej ochocie...