reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ale nie jestem bo dziś rano dostałam @ bo jak by nic dziś nie było to bym ją opi******, że możliwe że biję kobietę w ciąży

Mogłaby mi któraś powiedzieć czy widać moje posty na forum.?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pao idź na policje i Ty złóż zawiadomienie, zrób na pogotowiu obdukcje jeśli masz jakieś ślady na ciele po tej bijatyce. Opisz co i jak. Najprawdopodobniej skończy się na sprawie cywilnej, zwykłym zatrzymaniu albo nałożeniu grzywny
Jeśli tamta skoczyła na Ciebie pierwsza, powinnaś od razu po iść na policję i złożyć powiadomienie.

Edit: Pao nie zablokujesz swoich postów, nawet nie miałoby to sensu. Jeśli wpisy na tym forum będą jednym z dowodów w sprawie, admin może Ci poświadczyć o blokowaniu takiego użytkownika z jednego numeru IP.

Ostatnia edycja:
Wiem właśnie skoda, że od razu nie poszłam ale ja mam świadka, że ona pierwsza zaczęła więc wiesz nie za bardzo jej się opłaca iść na policję a posty mam na razie usunięte do wczorajszych a jak sprawa ucichnie to wrócą na forum i wszystko będzie już po staremu.
Ja mam nadzieję, że chłopak tej dziewczyny ( Ł dobry znajomy) nie będzie takim chamem i drukował tych postów. A niby już to robił i parę wydrukował.

Wiem właśnie skoda, że od razu nie poszłam ale ja mam świadka, że ona pierwsza zaczęła więc wiesz nie za bardzo jej się opłaca iść na policję a posty mam na razie usunięte do wczorajszych a jak sprawa ucichnie to wrócą na forum i wszystko będzie już po staremu.
Ja mam nadzieję, że chłopak tej dziewczyny ( Ł dobry znajomy) nie będzie takim chamem i drukował tych postów. A niby już to robił i parę wydrukował.
Jeśli on ma wydrukowane a na forum ich nie będzie to nie udowodnią byle wydrukowanym świstkiem, że faktycznie były.
Ty się kochana nie zastanawiaj, idź z tym świadkiem na policję zgłoś pobicie, inaczej dziewczyna będzie działać bezkarnie. I mówię, jeśli masz na ciele ślady po pobiciu na ostry dyżur leć poproś o obdukcję bo zostałaś pobita i potrzebujesz dokumentów by złożyć sprawę na policji. Na policji wytłumacz co i jak miej przy sobie świadka, który faktycznie Ci zezna o przebiegu zajścia.
Zrób to teraz!

Pao słuchaj Ael.. ma rację, zrób to teraz, jeżeli masz jakieś dowody, to że ma rozbity łuk.. możesz powiedzieć ,że działałaś w obronie własnej.

Pao słuchaj Ael.. ma rację, zrób to teraz, jeżeli masz jakieś dowody, to że ma rozbity łuk.. możesz powiedzieć ,że działałaś w obronie własnej.
Jako, że Pao została zaatakowana pierwsza, wszystko co potem robiła, można przypisać pod obronę własną, włącznie z tym, że tamtej się łuk rozwalił.

Na razie nic nie chcę robić ze względu na kolegę, którego bardzo lubimy. Zaraz poproszę Ł żeby zadzwonił do niego i się dowiedział co ona planuje.

Dzięki dziewczyny naprawdę jesteście KOCHANE I buziam was mocno razem z Ł

O jeny ale sie porobiło...Pao niestety najlpiej nie postąpiłaś, trzeba było laskę olać...no ale stało się... Teraz faktycznie słuchaj Ael i idz szybko na policję. Dziewczyna zachowuje sie dosc dziwnie i jest mocno nieprzewidywalna i mocno może Ci zaszkodzić, nawet nie wiesz kiedy... Porozmawiaj też koniecznie ze swoim facetem, wszystko mu powiedz i to dokładnie, najlepiej pokaz całe forum itp niech i on bedzie przygotowany na to ze Wasi pseudo znajomi mogą z twoimi wpisami z forum latac i pokazywać komu popadnie...Poza tym w razie czego tez powinien być przygotowany zeby bronic Ciebie i poswiadczyc ze cała ta awantura wyszła od strony tej laski...

A kumplem sie nie przejmuj w tym wypadku jak jest w porzadku zrozumie sytuacje, nie o niego chodzi tylko o te dziewczyne teraz powinnas sie martwic o siebie i swojego faceta. Moim zdaniem sprawy zaszły za daleko zebys ogladała sie na osoby trzecie, naprawde...

Ostatnia edycja:
Pao zrób obdukcje na wszelki wypadek, jej rozbity łuk brwiowy jest napewno na dłużej niż 7 dni.. i możesz mieć problemy.

reklama
Przede wszystkim to jak już chciałaś coś zrobić to trzeba było złożyć zawiadomienie o nękaniu w sieci. I wtedy forum było dowodem, który właśnie skasowałaś. A jak panna jest cwana, i Ty teraz nie pójdziesz na policję za radą Ael, to Ci smrodu narobi, bo nie masz podstaw dlaczego się biłyście.

Do góry