reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja już dzisiaj kończę, lecę się kąpać i będę oglądać z mężulkiem "Żona na niby" !! Trzymajcie kciuki za moja temperaturę jutro rano!!!!! Dobranoc i udanej nocy

reklama
Nie dziwię się co do nowych staraczek, nie było zbyt przyjemne czytać takie rzeczy..

miłej nocy uciekającym spać :-)

Też uciekam, bo mój nade mną stoi, mówi, że nie ma się gdzie położyć i czym przykryć i mi zabiera kompa... ech... pa dziewuszki :)

Paluszek już zapisałam.
Jak mogę zwiększyć miejsce w sygnaturze bo już mi się nie mieścicie :-p

hi hi widze Pao ze nawet moj nick skrocilas ;-) ale ok - tyle wystarczy bo w koncu innej kasi tu nie mamy

Pao nie mam pojęcia...A wiecie ze suwaczki babyboom dyskryinują kobiety z długimi cyklami...?:)Długość cyklu max 37 dni, ja ze swoimi 38-40 dniowymi się nie mieszczę;)

zgadzam sie z toba Paluszek nie musze chyba mowic czemu wystarczy spojrzec na moj suwaczek ;-)

To u mnie już ten cykl raczej stracony zaczęło się plamienie. :-(

nie ten to nastepny - glowa do gory

no to taka akcja mnie ominela :-( trudno ale dobrze ze pustaka juz nie ma bo cisnienie podniosl chyba wszystkim ale ze w grupie razniej to damy rade dziewczynki!!!
witam nowa staraczke Karoline

dziewczyny za Wami nie sposób nadążyć:-p szalejecie z tym pisaniem
Iwasek masz rację z tym wielkim cudem, jak to natura stworzyła że działamy tak nienagannie i powstajemy z takiego maleństwa jak plemniczek hih. Tak patrze na te zdjęcia, i nie mogę się nadziwić jak bardzo różni się płód w 6 i 7 tygodniu, ogromna zmiana a to zaledwie tydzień

Paolajn super. Gratulacje zdanej maturki:-) nie ważne na ile ważne że masz to z głowy. oj szkoda, ale być moze następny będzie owocny, a wiesz póki @ się na dobre nie rozkręci to jeszcze jest nadzieja

Magda ja dosyć często oglądam rozmowy w toku, i czasem to chce mnie szlag na miejscu trafić, Ostatnio się zdenerwowałam jak był program o matkach które biją swoje dzieci bo uważają że to najlepsza metoda wychowawcza:no: myślałam że wejde tam do tego telewizora jak powiedziała że dziecko kablem leje

Magdalena noo temperaturka piękna:-) teraz tylko cierpliwości
Aelreda nie mogę sobie wyobrazić jak to jest czuć coś ruszającego się w brzuchu:-p pewnie śmieszne uczucie

Ja siedzę i czekam na mojego mężunia, jeszcze pół godzinki, strasznie się stęskniłam za cały dzień jak go nie widziałam:-)

zaraz zaraz nie rozumiem najpierw piszesz że masz dziecko a teraz że starasz się ... sama już się gubisz w swoich wypowiedziach :-D Ael zarąbiste są twoje teksty :-* :-) hehe też Cię uwielbiam :)

Zgadzam się z tobą !!
A co do trolla to szkoda ze sie nie zalapalam ale dobrze ze juz go niema !!!

Iwasek trzymam kciuki za bete

Paolajn gratulacje za maturkę

Magdalena ja na tempetarurze sie nieznam wiec tylko teraz cierpliwości nam potrzeba

Aelreda fajnie masz tez bym chciala czuć dzidziusia kiedys sie doczekam :-)jak kazda z nas:-)

A mnie nadal pobolewa jajnik a moj mezulek dzisiaj powiedzial ze to napewno fasoleczka sie odzywa ciekawe czy ma racje ;-) bo on jakos taki przekonany ze sie udalo w tym cyklu no zobaczymy ;-)
A dzisiaj udalo mi sie kupic w koncu testy Acon o ktorych mowiliscie :-) teraz tylko czekaja na dzien odpowiedni :-)
Milej nocy bo raczej was juz tu niema... Dobranoc kochane ;-)

Paolajn – GRATULUJĘ zdanej matury :-D też pamiętam najbardziej bałam się ang, a jednak strach ma wielkie oczy ;-) Jak tam Twoja bambusowa wędka?? :-)

Pyscek – również trzymam &&& żeby jednak @ nie przyszła :-D

Magneta :-) i ja trzymam &&&& za pozytywny teścik :-)

Atan :-) mnie często przy owu. boli jajnik, czasem nawet tak jak przed okresem, dość mocno. Podobno to całkiem normalne :-)

Paluszek :-) to jak ja 1 cykl :-D też mam nadzieję, że być może się uda, ale czym bliżej terminu @ tym mniej wierzę, że mogło się udać :-( no ale czekam ;-)

Dagne – a to widzę Ty też najtrudniejsze masz za sobą ;-) nie martw się niepotrzebnie u nie zadręczaj, na pewno wszystko jest będzie w porządku :-)

Trollu(????) A skądś Ty się urwała?? skąd takie antyspołeczne podejście :-) Nie wiem ile masz lat, ale póki co to Ty okazujesz się niedojrzała… faktycznie Cię i Pao dzieli-Pao jest o lata świetlne bardziej inteligentna ha ha Ona jakoś nikogo nie obraża, nawet Ciebie choć Ci się należy. A widać, że ten ślub i (rzekoma) matura jakoś rozumu Ci nie dodały.
[musiałam wcisnąć swoje 5 gr :-D i już po temacie ] :-D

Sil – SUPER wierszyk stworzyłaś :-D

Ma_gdalena- ja też mam psiutkę a nie kociaka :-D takiego fajnego białego sierściucha :-D

Karolinko – Witamy serdecznie :-)

Ael – może dziwne te doznania, ale jakie nowe :-) i jak najbardziej oczekiwane :-) na pewno szybko się przyzwyczaisz do nowych odczuć :-)

Hi hi ale posta odwaliłam ;-)

reklama
Do góry