reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziewczyny już uspokójcie się, nie ma co przeciągać tematu i emanować złością.
Dostałyśmy ostrzeżenia w słusznej sprawie, a tego nam nikt nie zaprzeczy. Poza tym to zrozumiałe jak człowiek broni drugiego przeciwko innemu, unosi się wiadomo czasem w jaki sposób.
Po pierwsze: Dałyśmy Pao oparcie, że przyszło "coś", co chciało zburzyć jej spokój życiowy.
Po drugie: To jest jeden taki incydent, a teraz na przyszłość będziemy wiedzieć co robić czyli raportować każdy post z uzasadnieniem, dawać ostrzeżenia a także pisać do amina bądź modów i interwencję.

No teraz proszę o uśmiech od każdej z was, każda z was też 3 głębokie wdechy i wydechy robi, chwilka spokoju i wróćmy do normalności po tym przejawie ludzkiej podłości.

reklama
Ael Ty zawsze wiesz co napisać!!!!

Hahahahahahahahahaha, psycku przepraszam! ja jestem ślepa!! cały czas patrzyłam i widziałam jeden dzień!!!

Mam jeszcze służbowego chomika, jak jeszcze pracowałam to go brałam na święta i urlop sierpniowy, bo my mamy urlop przez cały sierpień obowiązkowo niejako.

Dagne, wiem, że się stresujesz, ale nie ma czym :) na pewno będzie ok.

dziewczyny już uspokójcie się, nie ma co przeciągać tematu i emanować złością.
Dostałyśmy ostrzeżenia w słusznej sprawie, a tego nam nikt nie zaprzeczy. Poza tym to zrozumiałe jak człowiek broni drugiego przeciwko innemu, unosi się wiadomo czasem w jaki sposób.
Po pierwsze: Dałyśmy pao oparcie, że przyszło "coś", co chciało zburzyć jej spokój życiowy.
Po drugie: To jest jeden taki incydent, a teraz na przyszłość będziemy wiedzieć co robić czyli raportować każdy post z uzasadnieniem, dawać ostrzeżenia a także pisać do amina bądź modów i interwencję.

No teraz proszę o uśmiech od każdej z was, każda z was też 3 głębokie wdechy i wydechy robi, chwilka spokoju i wróćmy do normalności po tym przejawie ludzkiej podłości.
:-):-):-)

Dagne w domu to najlepiej w samych majciorach siedzieć, żeby dzidziuś mógł się swobodnie rozpychać

Nie zdąrzyłam na trolla :-( buu..

Pao nie przejmuj się, ja też ani mężatka ani nie mieszkamy ze sobą, ale fakt my się nie staramy..
To Twoja decyzja, skoro dojrzeliście do niej to Wasza sprawa ;-)

a ja swojego zaciągnęłam do łóżka :-D dlatego u Nas luzik bluzik :-)

Olaaaa a Ty nowa forumowiczka czy kolejny troll (jeśli się pomyliłam to z góry przepraszam) ale coś mi tu śmierdzi...

reklama
Do góry