reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

DZIEWCZYNY! WAŻNE CZYTAĆ!

Widać osoba nadal nie odpuszcza, więc NIE KOMENTUJCIE WYPOWIEDZI OWEGO UŻYTKOWNIKA!!
Więcej zdziałamy gdy wszystkie, zaraportują każdy post, dadzą ostrzeżenie i hurtowo mi pisać do Admina (znajdziecie adminkę wchodząc na stronkę domową Zobacz Profil: Bestyja :p - Forum BabyBoom)
Piszcie PW do Admina, że jest taki problem, w jakim wątku oraz podając nick tego użytkownika.

I powtarzam!: POD ŻADNYM POZOREM NIE WDAWAJCIE SIĘ W DYSKUSJE!!! ( bo posypią się ostrzeżenia)

reklama
Iwasku widziałam już, świetne!! ale jak tylko skończy się "na wspólnej" to obejrzę jeszcze raz\

Ael na pewno się zastosujemy ;)

Ostatnia edycja:
przez to wszystko nie zdąrzyłam się dzisiaj nawet pochwalić, że zaraz po owulacji ładnie temperatura mi się utrzymywała przez 3 dni a potem przez 2 kolejny dni spadała i dzisiaj już mierzyłam z takim zwątpieniem a tu nagle 37,00 st. C !!!! :szok: czyli chyba mogę mieć jeszcze jakieś nadzieje

HPIM2135.jpgRozmarzyłam się;-)

Wooow Magdalenko to dobry znak!

przez to wszystko nie zdąrzyłam się dzisiaj nawet pochwalić, że zaraz po owulacji ładnie temperatura mi się utrzymywała przez 3 dni a potem przez 2 kolejny dni spadała i dzisiaj już mierzyłam z takim zwątpieniem a tu nagle 37,00 st. C !!!! :szok: czyli chyba mogę mieć jeszcze jakieś nadzieje
Tak kochana możesz mieć nadzieję, po owu może spać tempka, jak jajeczko się szykuje. Więc jeśli tydzień po owu zanotujesz również spadek tempki, nie denerwuj się bo może po prostu dochodzić do zagnieżdżania, a spadek tempki w takim przypadku jest uzasadniony :-)

Jejciu ale mi narobiłyście nadziei, oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa!! Tak bardzo Wam dziękuje!! I wiem, że jak potme będzie jedna krecha to się podłamię ale cieszę się, że teraz mogę mieć chociaż chociaż dobre myśli

Magdalena to trzymam kciuki ;-) musi być dobrze ;-) i jakaś fasolka majowa musi się pierwsza pojawić ;-)

Jejciu ale mi narobiłyście nadziei, oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa!! Tak bardzo Wam dziękuje!! I wiem, że jak potme będzie jedna krecha to się podłamię ale cieszę się, że teraz mogę mieć chociaż chociaż dobre myśli
Kochana jak będzie nawet ta jedna krecha (którą skutecznie odganiamy na wszelkie sposoby) to wiesz dobrze, że my Cię tutaj utulamy, podniesiemy na duchu, uspokoimy a wieczorem puścimy z większymi nadziejami na przyszłość :-)

reklama
Nie ma co się łamać! Ja postanowiłam podchodzić do tego na zasadzie "wiem że bedzie@" i już .Bez rozczarowania z nutka nadziei.
W tym cyklu zaczełam mieżyć temp. więc zero porównania . Jak zobaczyłam testowe dwie kreski to powtarzałam że to niemożliwe!....gamoń :-D;-)
Spokojnie ,będą majóweczki:-)

Do góry