reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Droga użytkowniczko Freak/Mama, a czym Ty chcesz się szczycić? Wymyślając jakieś bzdurne historie o sobie, bo jaka Ty jesteś nieskazitelna a inne to be?
Pomyśl trochę zanim zabierzesz głos. Stanęłam do walki z wiatrakami. Zwymyślałaś Pao, a sama pewnie lepsza nie jesteś. Jeśli jesteś taka harda by ubliżać i wytykać Paolajn w necie, proszę zrób to na żywca, zobaczymy ile Ci zostanie z tej odwagi, którą tu pokazujesz.

reklama
I słusznie Pao..olewamy nie komentujemy i...się znudzi. A Twój facet niech się dowie jakiego obciachu mu "znajoma" narobiła.

z tego co wiem to nie forum do jakis klotni miedzy znajomymi wiec odpusdzcie sobie i idzcie pogadac gdzie indziej my tu mamy swoje tematy i nasze ciezaroweczki nie moga sie denerwowac

No mówiłam, nie zniżać się do poziomu, jesteśmy pod okiem moderatorów zapewne.
Dziś też byłam na polu, nawet kota zabrałam, a mój kot mocno domowy, sam nie wyjdzie. I mi się wytarzała w miejscu po wczorajszym ognisku... Ale już się wyczyściła, pościel nawet nie do wymiany ;)
Dagne, nie stresuj się, na pewno będzie dobrze, a ginekolodzy są zapewne przyzwyczajeni do przestraszonych kobiet, co podejrzewają ciążę. Mój zachował się świetnie.

Dziewczyny, nie mam pojęcia co kieruje takimi osobami, tylko zaśmieciły nam wątek. Ani to staraczki, ani nie wiadomo co. Nawet jak Admin usunie konta, to i tak założą nowe.

Sil, dzięki za słowa otuchy :) wiem, nie powinnam się stresować, ale to silniejsze ode mnie :)

Sil moje futro wczoraj wypełzło na klatkę schodową i do domu nie mogłam gamonia zagnać:-)

Mag i magdalena też macie ostrzeżenia?? kurczę, że też nie wychwycą trolli ale my jesteśmy ścianą za "swoimi" :)

Iwasek, będę czekać na posta z betą :) i trzymam kciuki :) zresztą wiesz :)
Ej a coś ostatnio Hery nie ma, a Claudusia pochwaliła się i zniknęła.

No niestety ale myślę, że więcej się nie zdarzy a jedno to chyba nic strasznego :p A Ty też Dagne dostałaś??

reklama
Dziewczyny i co z tego, że poleciały na nas ostrzeżenia. Po to się to robi, by stać w obronie krzywdzonej osoby a wichrzycieli ostro tępić. Damy się zdominować to będzie miało to ucztę, postawimy się to odpuści!

Do góry