reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Daguniu dzisiaj dzidziol dał mi zjeśc sniadanko i chyba mu smakowało bo reklamacji nie było;-). Jutro odbieram bete i am nadzieję że będzie ok. Oczywiście poprosze o weryfikację :-)

Pustakom mówimy juz papa

Sil rewelacja :-D

reklama
A tak w ogóle to jeśli już ktoś z niego zrobił pośmiewisko to właśnie ty freak20 jeżeli to prawda, że pokażesz te forum jego znajomym, bo ja też z mężem staramy się o dziecko i oboje bardzo tego chcemy i oczywiście mój mąż wie co ja piszę na tym forum ale jakby ktoś pokazał jego kumplom to forum to pewnie też by mu było głupio...

Sil piękny wierszyk!!!

A tak w ogóle to jeśli już ktoś z niego zrobił pośmiewisko to właśnie ty freak20 jeżeli to prawda, że pokażesz te forum jego znajomym, bo ja też z mężem staramy się o dziecko i oboje bardzo tego chcemy i oczywiście mój mąż wie co ja piszę na tym forum ale jakby ktoś pokazał jego kumplom to forum to pewnie też by mu było głupio...

Sil piękny wierszyk!!!
Dlatego czasem lepiej być choc troszkę no name ...nie wiadomo czy nie znajdzie sie świr który będzie chciał to wykorzystac

aelreda :pao, nie denerwuj się kochana, widzisz jak działa zazdrość ludzka z nią przepychać się nie warto. Puść jednym uchem wypuść drugim..

faktycznie jest czego zazdrościć..ze dziewczyna ma20 lat matura pewnie nie zdana ..widać jaki zapał do nauki..zamiast sie uczyć to siedzi na forum..i dziecka sie jej zachcialo..a sama jak widac po wypowiadziach jest dzieckiem
serdecznie pozdrawiamy Łukasza (cipera) z Pionek!

Iwasku no masz jak najbardziej rację tylko ja na szczęście i mój mąż nie mamy tak idiotycznych znajomych

reklama
Do góry