reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam Was serdecznie:-)

Niestety nie jestem w stanie Was nadrobić:-( ale widzę, że ANNA bedzie za niedługo testować:-) a mówiłaś, że niewiadomo kiedy:-) super!! ja ciągle trzymam kciuki za Was wszystkie!!!!!!!!!!! byśmy mogły wymieniać się naszymi dolegliwościami i w ogóle:-)

U mnie wszystko ok tylko objawów nie mam:-( co mnie martwi:-( inne dziewczyny mają mdłości i w ogóle a ja nic... w poprzedniej ciąży też nie miałam żadnych objawów i niestety poroniłam i teraz mam schizy, że będzie tak samo:-(

Ja nie będę testować. Wstawiłam do tabeli datę bo jestem przekonana, że dostanę okres, od nastepnego cyklu będę się faszerować ziółkami :-) więc może dostanę prezent świąteczny...

A Ty sie kochana nie przejmuj, dbaj o siebie i o kruszynkę mocno i jak najmniej stresu, a wszystko się ułoży.

reklama
tak jest Patrycja, nie zamartwiaj się! :no: :-) wszystko jest na pewno dobrze :tak: może akurat jesteś szczęściarą, która nie będzie wymiotować w ciąży :-) głowa do góry!!!

Dziewczyny, ja nie chce sie nakrecac, nie wiem czy to moze moj organizm tak reaguje podswiadomie współpracując z moja psychika... bo wiem, ze wiele objawow moze byc tylko kwestia tego co jest w glowie, ale tak mnie plecy nawalaja, w dole... nie moge siedziec, pol godziny w kuchni, i musialam sie polozyc... masakra jakas... wiem ze mayli pisala ze takie ma wlasnie objawy, ale ja jakos czuje ze to nie z glowy pochodzi, bo na prawde boli... nigdy wczesniej nie mialam czegos takiego...
No i oczywiscie podbrzusze dokazuje równie mocno....
może to na okres zbliżający się...

julietee-tak sobie teraz patrze, że mamy zbliżone terminy owulacji i @, jakby nam się udało zafasolkowoać w tym cyklu to bedziemy mogły się spotykać z brzuszkami np. w parku zachodnim lub brochowskim a potem razem na porodówke :)

oooooo, ale by było fajnie :) na porodówce na Brochowie hehe ;) myślałaś już gdzie ewentualnie będziesz rodzić ??? bo ja nie mam pojęcia, jakaś żenada jest w tym Wrocławiu jeżeli chodzi o oddziały położnicze, no ale najbliżej mam na Brochów, więc pewnie tam ;p
ja mam mało koleżanek dzieciatych, więc jak najbardziej reflektuję taki rozwój wydarzeń :D:D:D

no nic, lecę powiesić pranie i do wyrka, jutro o 6 pobudka

dobrej nocki!

julietee- naten moment, ja planuje Oławe :D W osttanim czasie rodziły tam trzy moje koleżanki i były bardzo zadowolone. Poza tym planuje zpłacić za położna i na położne z Oławy mam już namiary a z Brochowa nikogo nie znam.
Słyszłam, że od marca porodówke z Dyrekcyjnej mają przenieść na Borowoska do akademii wiec ostatecznie może tam się wybiore :/ Duzzzo jeszcze czasu do namysłu w tym temacie mamy :)

Devi, moja siostra rodziła 2-kę dzieci w Oławie, była zadowolona, ale jej porody przebiegały błyskawicznie, więc nawet jakby na ulicy urodziła, to by pewnie różnicy nie odczuła ;) W Oławie, z tego co się orientuję, nie ma możliwości dogadania sobie zzo, no chyba że mam jakieś stare info. A Dyrekcyjną przenoszą już od 2 lat co najmniej, więc nie nastawiam się zbytnio ;) aaale, tak jak mówisz, jeszcze tyle czasu do namysłu, że wszystko może się zmienić ;p

zaraz lecę do pracy, miłego dnia!

reklama
Do góry