reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

aerleda moze Ty pozarlas to dziecko???? ;-) Jak tak to wypluj i oddaj mi!
Oj kochana przecież dobrze wiesz, że jakbym miała trójkę to jedno oddałabym Tobie a drugie Pok.

Poza tym kanibalem nie jestem, dziecko się nie sklonowało od czasu ostatniego usg więc zostaje jedno. A ten nadmiar brzuszny to też mój wszędobylski tłuszcz! :p
W końcu to 16 tydzień :p

reklama
hahahah to szkoda ze nie masz trojaczkow, ja i tak stawiam u ciebie na blizniaki, trudno, najwyzej dasz tylko pok, a ja moze jakims cudem sie sama rozmnoze:baffled:

hahahah to szkoda ze nie masz trojaczkow, ja i tak stawiam u ciebie na blizniaki, trudno, najwyzej dasz tylko pok, a ja moze jakims cudem sie sama rozmnoze:baffled:
No przecież na usg było widać jedno brykające małe nooo....no chyba, jak twierdzi mój, nasze dzieciątko się w międzyczasie sklonuje XD

Claudisia – szybko, nie szybko ja już gratuluję :-D w końcu każda krecha się liczy :-)

Kasia- chyba wszyscy tacy senni są :-) ja od wczoraj (mimo, że spałam sporo i powinnam być wyspana) chodzę jak zombie ;-) i nic mi się nie chce :-D A propo’s Twoich znalezisk, to cóż… są ludzie i ludziska :p miewają różne głupie pomysły… niestety :-(

Adele :-) Witamy :-D zobaczysz, z Nami na pewno pójdzie Ci lepiej :-D

Ael – Lenka to przepiękne imię :-D Mam nadzieję, że wstawiłaś te fotki, bo zaraz idę do Ciebie zobaczyć ;-) Jak to orgazm…. Mają kierunek idący ma zewnątrz (?) a nie do wewnątrz? :-) :-D [po 5 min.] ooooo widzę fotkę :-D brzuszek wcale nie jest taki ogromniasty ;-) ale Ty wyglądasz kwitnąco :-)

Silmiriel – ciekawe jaką dla mnie przyszłość widzisz (?) :-D :-)

Magda.a – nie bierz wszystkiego tak mocno do siebie :-) Może On też musi dojrzeć :-) a to wcale nie znaczy, że mu nie zależy na Tobie :-) Wiem co piszę, uwierz mi :-)

Ma_gdalenka - nie wyrzucaj sobie że im zazdrościsz :-) przecież nie życzysz im źle tylko chcesz tego samego, to nie jest złe :-) Zobaczysz… i Ciebie taki zaszczyt kopnie :-D
A co do wieku ciąży to ja się nie znam :-) Ale czytałam, że bolący lekko brzuszek i bolące piersi, nabrzmiałe piersi mogą być ( a nie muszą) oznaką ciąży ;-) Więc chyba lepiej, żeby jakiś lekarz się wypowiedział :-)

Nie no test zrobila, wyszedl pozytywnie (u lekarza tez na pewno jeszcze zapyta) tyko chodzi mi o to czy możliwe, żeby w 4 tyg były już takie objawy czy to nie będzie już czasem starsza ciąża

siku to na pewno moze juz byc
Mnie tam się sikanie zwiększone pojawiło 2 tygodnie temu, do tej pory było wszystko normalnie, a teraz muszę budzić się 3-4 (mimo, że o północy jak idę spać, przed idę do toalety wysiurać wszystko co mogę) wstaje i idę wysikać istny beczkowóz.
Ale czy starsza ciąża hmm, nie wydaje mi się. Chyba, że słaby był hormon w tabletce. Rzadko się takie coś zdarza.

reklama
przyjmowała yasmin... zobaczymy jeszcze co lekarz powie... mam nadzieję, że zostanę chociaż chrzestną :p Ael pytałam też wcześniej jak TY się cczujesz???

Do góry