reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

kasia najlepiej kup w sklepie zielarskim, to mają być takie kwiaty malwy zasuszone. :-) Wiem bo sama stosowałam,jednak czy one pomogły nie wiem :-D bo dawno temu robiłam sobie napar.. ale napewno wybierz się do ginka z tym.

reklama
Ciociu Ael, ja już tu czuję jak w brzuchu Ci burczy, nie zaniednuj fasolki ;-)

dostajesz karny brak sexu za zaniednywanie fasolindy :-)

ja zaraz się zbieram idę ze znajomymi będę starała się być dzielna, bo będzie duużo pokus :-D

także miłej nocy dziewczyny i owocnych starań :-*

Ael, ależ cudnie wyglądasz :) normalnie przesłodko :) a w tym ślicznym brzuszku coś mi się zdaje, że chłopak siedzi :)
a i brzusio faktycznie jest ciut większy niż ostatnio :)
A i nie wiem czy się już pytałam Ciebie, ale kiedy poczułaś, że brzuszek Ci się powiększa ciążowo?

A i nie wiem czy się już pytałam Ciebie, ale kiedy poczułaś, że brzuszek Ci się powiększa ciążowo?
Nie pytałaś kochana, ale wiesz co, żebym wizualnie zauważyła to jakiś miesiąc temu, a czuciowo w sumie od niedawna. Teraz czuje czasem napięcie skóry, wiązadła pod brzuszkiem czasem bolą. Także rośnie, bo przecież 2 dni temu poczułam takie początkowe ruchy dzieciątka :-)

pok kocham Cię i liczę teraz na Ciebie i Asiolek, bo wam się należy ;-)

Magda dziękuję w swoim imieniu za miłe słowa :-) A co do faceta Twojego-mam nadzieję, że poszedł po rozum do głowy i zrozumiał, że mamusia nie jest pępkiem świata :tak:

Witam nową koleżankę, biorąc Femibion nie musisz brać już dodatkowo kwasu foliowego.

Claudusia moje gratulacje :happy2:

Ael ślicznie wyglądasz :-)

reklama
Ael cudnie wygladasz!!!
Nie wiem czy któraś pamięta jak wczoraj pisała o tym, że dziewczynie mojego brata od tygodnia spóźnia się krwawienie z odstawienia poniewać brała tabletki, dzisiaj zrobiła test i wyszedł pozytywny. Oni są załamani bo ona już ma dziecko a ja im zazdroszcze... :( wiem , że to nie łądnie :p

Do góry