reklama
Pyscek
:)
mam nadzieję,że wszystkie dziewczyny z listy Pao będą miały II kreseczki :-) trzymam kciuki za nas wszystkie &&&&&&&&&&
donia 1980
Fanka BB :)
cheść dziewczyny, widze dobre wieści od rana
Claudusia gratulacje, na razie skromne żeby nie zapeszyć, ale dwie krechy to zawsze dwie
u mnie już 3 dzień test owulacyjny po byku a skoku temperatury nie ma, ile mam jeszcze nękać mojego mężusia.... , śluz też piękny więc działamy
a pok pytałaś ile czasu brałam wiesiołek, a więc tak jak mi zalecałyście do połowy cyklu, ale na razie go dostawiłam poprawy śluzu brak a te skurcze przy @ przestraszyły mnie
Iwasku oszczędzaj się jak możesz, Ty naszą warszawską nadzieją
Claudusia gratulacje, na razie skromne żeby nie zapeszyć, ale dwie krechy to zawsze dwie
u mnie już 3 dzień test owulacyjny po byku a skoku temperatury nie ma, ile mam jeszcze nękać mojego mężusia.... , śluz też piękny więc działamy
a pok pytałaś ile czasu brałam wiesiołek, a więc tak jak mi zalecałyście do połowy cyklu, ale na razie go dostawiłam poprawy śluzu brak a te skurcze przy @ przestraszyły mnie
Iwasku oszczędzaj się jak możesz, Ty naszą warszawską nadzieją
M
mineralnakocica
Gość
Dziewczyny wiecie co robiłam badania hbs raz wyszedł nie pewnie drugi raz też kazali 3 raz mnie kuc mam przyjść za kilka dni martwie się
hbs to jest na żółtaczke
hbs to jest na żółtaczke
S
Silmiriel
Gość
Claudusia, a jaki to był test, w sensie jaka czułośc, baaardzo blada ta kreska, ale kreska A drugi JUTRO!!
Mineralna, co znaczy niepewnie?? A byłaś szczepiona??
Mineralna, co znaczy niepewnie?? A byłaś szczepiona??
M
mineralnakocica
Gość
nie dostałam wogóle wyniku na pierwszej pisąło ponownie że mam zrobić a na drugiej pisze że mam do kontorli zas oddać krew i zobaczymy
nie byłam szczepiona miała tylko 2 szczepionki a trzeba 3
nie byłam szczepiona miała tylko 2 szczepionki a trzeba 3
Ostatnio edytowane przez moderatora:
S
Silmiriel
Gość
To nie panikuj i zmień laboratorium
reklama
Podziel się: