reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
07052011125.jpg07052011122.jpgOto moje test ale podkreślam że nie był robiony z pierwszego sikania tylko troszkę pózniej @ ma być juto..

Na pierwszym zdjęciu widac lepiej , przed chwilką znów zrobiłam test i znów bladzioch ale druga krecha jest ..

Ostatnia edycja:
cheść dziewczyny, widze dobre wieści od rana
Claudusia gratulacje, na razie skromne żeby nie zapeszyć, ale dwie krechy to zawsze dwie :)

u mnie już 3 dzień test owulacyjny po byku a skoku temperatury nie ma, ile mam jeszcze nękać mojego mężusia.... :), śluz też piękny więc działamy

a pok pytałaś ile czasu brałam wiesiołek, a więc tak jak mi zalecałyście do połowy cyklu, ale na razie go dostawiłam poprawy śluzu brak a te skurcze przy @ przestraszyły mnie

Iwasku oszczędzaj się jak możesz, Ty naszą warszawską nadzieją :)

Dziewczyny wiecie co robiłam badania hbs raz wyszedł nie pewnie drugi raz też kazali 3 raz mnie kuc mam przyjść za kilka dni martwie się

hbs to jest na żółtaczke

Claudusia, a jaki to był test, w sensie jaka czułośc, baaardzo blada ta kreska, ale kreska :) A drugi JUTRO!!

Mineralna, co znaczy niepewnie?? A byłaś szczepiona??

nie dostałam wogóle wyniku na pierwszej pisąło ponownie że mam zrobić a na drugiej pisze że mam do kontorli zas oddać krew i zobaczymy

nie byłam szczepiona miała tylko 2 szczepionki a trzeba 3

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pisało ze test o czułości 10..

sama nie wiem co o tym myśleć..oczywiście w ciemniejszym świetle krecha była bardzo widoczna :tak:

Jutro powtarzam z samego rana..

Ostatnia edycja:
Do góry