reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Tak, obserwuje obserwuje... Mierze temperature itd. Jestem w 99% pewna że owulacja była ładna. Brałam Clo... i czekam na skutki...

No mam nadzieje że się Nam Uda. Oczywiście bedziemy się wspierac.

Donia 1980 który to twój cykl starań? bierzesz jakies wspomagacze???

reklama
Tak, obserwuje obserwuje... Mierze temperature itd. Jestem w 99% pewna że owulacja była ładna. Brałam Clo... i czekam na skutki...

No mam nadzieje że się Nam Uda. Oczywiście bedziemy się wspierac.

Donia 1980 który to twój cykl starań? bierzesz jakies wspomagacze???

Basati to mój chyba 14 cykl, niczym się nie wspomagam oprócz foliku oczywiście. Dwa cykle temu brałam olej z wiesiołka i myślałam, że tamten świat zejdę tak mnie bolało podczas @ a śluz wcale nie był lepszy. W tym cyklu zdecydowałam się na testy owulacyjne i wczoraj i dziś jest +, ale dziś jest po byku, kreska testowa dużo ciemniejsza niż kontrolna, skoku temperatury jeszcze też nie było, więc u mnie owulacja pewnie jutro (15 DC). A jak u Ciebie? który cykl i jakie wspomagacze?
Trzymam też kciuki za Ciebie, ale by było super jak byśmy obie zobaczyły II :)

Donia 1980 -
My sie staramy 8 cykl. Ten jest pierwszy z wspomagaczami tzn. Clostilbegyt... potem luteina. No zobaczymy! I oczywiście witaminki, kwas foliowy...

Pamiętaj... wiara czyni cuda!!!!

Donia 1980 -
My sie staramy 8 cykl. Ten jest pierwszy z wspomagaczami tzn. Clostilbegyt... potem luteina. No zobaczymy! I oczywiście witaminki, kwas foliowy...

Pamiętaj... wiara czyni cuda!!!!

ja rok temu dostałam Clo, bez monitoringu, i porobiły mi się cysty. Ja miałam monitoring pęcherzyka 3 cykle temu, wszystko ok, hormony też ok, więc tylko czekać nam zostało...

Paolajn - Trzymam kciuki za Twoja maturkę. Ja kilka lat temu zdawalam i wiem jak to jest. Wkońcu to egzamin dojrzałości :):-)

Donia to testujemy podobnie ;-) bo ja mam 14 dc i dzis owulka test owulacyjny wczoraj robilam ;-) ale fajnie jak byśmy zobaczyly || kreski w tym samym czasie :-)ile fluidkow by bylo :-)

A śliczne te wasze dzidzie ;-)

A jakie macie brzuszki urosły wam??moze jakies zdjecia :-)

Ostatnia edycja:
Paolajn-Skoro masz teraz maturę,to i ja trzymam kciuki i życzę duuużo spokoju,żebyś się nie stresowala :-) oooo i gratuluję już tej zdanej :-D napewno ją zaliczyłaś :-) właśnie ciekawe dlaczego to się nazywa egz.dojrzałości... Ale z tego co pamiętam nazywają maturę tak od zawsze :-) może kiedyś po tym egz. ludzie byli bardziej dojrzali :-p

no moj jak przyjdzie z pracy mowil ze armie swieza jeszcze dorzuci :-)myslicie ze doplyna jeszcze gdy dzisiaj owulka ?

Donia basti i ja w tym samym czasie jestesmy ;-) wiec we trzy mamy co sie wspierac ;-)

reklama
no to beda :-) a nie wiesz czasem jak dlugo plynie plemnik do komórki jajowej?

Do góry