reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

wczoraj była żona mego faceta się na mnie z łapami w sklepie rzuciła a ja jej niech cię bóg skrze jestem w stanie błogosławionym a ty z pięściami na mnie, zamurowało ją.

trzeba było dbać o małżenstwo a nie nie idzie się na zakupy kiedy lodówka pełna a w dodatku nie moja wina że się rozwiedli, bo pozew w sądzie już był nim mnie poznał. wariatka

oczywiście wiem że obie strony są winne mniej lub bardziej

reklama
Moje, że bliźniaki? hehe :) no to podwójne szczęście, mąż na bank w wojsku się pochwali, że ma dwururkę!! hahah:D
Idę do prywatnej przychodni, ale na nfz, bo on przyjmuje też i tak w dwa dni w tygodniu, ale kolejki ma masakra :) za to podobno świetny, 2 kumpele mi poleciły :) i plus wielki to to, że ma calutki sprzęt w gabinecie. Nie każdy ma usg.

Ostatnia edycja:
No to nie gadaj, że to dziecko ma tyle, bo z Twojej wypowiedzi i podpisów wynika, że małe ma 23 mm, a serce 6.1

Męczy o tyle, że nawet kisiel dziś poszedł do kibelka. ALe bóle głowy przeszły. Chciałam wstawić moje zdjęcie, ale mi bluetooth się nie chce łączyć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
napisałam maleństwo dla mnie nawet jak miało 4,5 mm było dla mnie moim maleństwem dzieckiem itd

Dagne: wiem, też tego nie rozumie

Sil, O jejciu... współczuję. Ja miałam tylko 1 jak narazie rozmowę z muszlą klozetową, może będzie mi się sporadycznie to zdarzać... jak tylko uruchomisz bluetooth'a to wstawiaj zdjątko :) chętnie popatrzę :) ja narazie jestem laik w interpretacji zdj usg, ale na 1 wizycie na bank się o wszystko wypytam. Chodzę trochę zestresowana, czy wszystko w porządku...

Ok, ja nie kwestionuję nazewnictwa przecież :) tylko pęcherzyk płodowy to nie maleństwo :) a po co masz się denerwować jak usłyszysz, że małe ma załóżmy 10 mm, a Ty sobie wkręcisz że 23

oj dziewczynki tak pędzicie z tymi wpisami że nadążyć nie mogę ;-) tak sobie Was troszkę poczytałam i muszę powiedzieć,że te fotki dzidziusia to wprost przepiękne są :-) ja to odrazu się wzruszam jak widzę coś takiego :-D

reklama
Sil ma rację :) mineralna być może źle zrozumiałaś ginekologa, albo wzięłaś pęcherzyk za dzidziusia :) więc się nie stresuj, tylko słuchaj bardziej "doświadczonej" (Sil), w końcu wiele przeszła na początku :)

Do góry