reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam dziewczyny z samego rana :-)

Ja dziś mam wolne :-) żegnałam wujka swojego bo wraca do UK :-(

Wczoraj zjadłam przepyszną kolację ze SWOIM M. ( taaak, będzie zadowolona Ael, wróciliśmy do siebie) ale i tak wróciłam do siebie :-D wiem wiem wredna ze mnie szuja bez futra :-) Całą kolację opowiadałam mu o Iwasek :-D powiedziałam mu o forum :-D śmiał się, żeby nam to fasolki nie przyniosło :-D Dostałam bukiet kwiatów :-)
Najbardziej mi się podobało to,że powiedział,że on sobie nie wyobraża życia beze mnie :-)

zobaczymy co to będzie

aaa zamówiłam ten termometr.. microlife mt 16c2 albo mt 1622 :-) nie wiem który będą mieli w hurtowni :-)

Oj Magd.a coś czuję że faloska majowa trafi do ciebie...to jasnowidzenie chyba przeszło z Ael na mnie ;-)

Ael ;-) będę dla Ciebie dziś miła i nic Ci nie odpowiem :-)

Atom , słabe masz to jasnowidzenie ;-)

Ostatnia edycja:
Witam powodzenia na maturze :-) trzymam &&&&&&&
Ja w pracy przyjde pozniej znowu do was nie umiem bez was zyc :-) milego dzionka bo pracy duzo mam wiec trzymajcie sie ;-)

p.s. czy ktoras tak miala ze po odstawieniu tabletek zaczela jej sie skóra nad okiem łuszczyć (schodzic) ?

A ja dzisiaj mam owulkę ;-D za dwa tyg testujemy :-)

Pao - powodzenia kochana, trzymam mocno kciuki :-)
Magda - super wiadomość :-)

A Iwaska jeszcze nie ma? :-( Myślałam, że od rana poczytam jak wczoraj zareagował pan Iwaskowy a tu cisza....;-)

Lecę do USC złożyć resztę dokumentów i ustalić godzinę ślubu - do później :-)

reklama
Kurcze kiedy ten Iwasek coś napisze .... jestem ciekawa co na TO jej połówka i jak wyglądał ich wieczór?

Do góry