reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Haaa no to masz fajną rodzinkę!! to ddzidzia też już pewnie się śmieje :p
Hah no tak, dzidzia będzie miała po nas niezłe poczucie humoru.
A mnie się przypomniało jak zabrałam mojego na wesele mojego kuzyna. Jakaś mieścinka, sala, i jakieś 500 metrów od niej hotel gdzie spaliśmy. Mój się wziął i upił troszkę, ale twierdzi, że nie. Chociaż takie pokłady miłości mu się uruchomiły, że nawet odejść nie mogłam. A że mi zasypiał to zawinęliśmy się z sali po 1 w nocy. Idziemy do tego hotelu, palnął coś o śmierdzącej rzeczce, którą mijaliśmy to się o mało nie posikałam ze śmiechu. Idziemy środkiem ulicy, ja boso bo mi się obcasów ubierać nie chciało, a ten mój idzie jak kaczka, stawia tak kroczki, że stawia kroki po zewnętrznej stronie buta. Idzie tak głupkowato ja go prowadzę, ten lampi się na gwiazdy i pyta się mnie "A czy księżyc świeci?" No to potwierdziłam. Idziemy dalej po minucie on znowu w gwiazdy i znowu pyta się o ten księżyc... Wpadliśmy do pokoju, ten dosłownie padł na łóżko, a że miał dosyć problematyczny pasek, nie chciał przejść przez wsuwki spodni. Gdybyście mnie widziały jak się z tym paskiem siłuje, a ten na śpiku dobiera się do paska i powtarza, że on to zrobi on to zrobi. W końcu udało mi się go rozebrać, zostawiłam w majtkach i przewróciłam na łóżko, poszedł w komara. Ja w spokoju się przebrałam, zmyłam makijaż, wracam do wyra, nie chciało mi się spać, to położyłam się obok i włączyłam tv. To nagle czuje jego rękę i mnie zdrowo maca przez sen, więc rączkę zatrzymałam i trzymam. Coś jeszcze gadał, po czym odwrócił się do mnie dupą i zasnął na dobre.

Ale ponoć ja też nie jestem gorsza, przysnęło mi się raz przy nim jak grał, spałam twardo i jak mi potem mój powiedział, on kichnął i słyszy za chwilę ode mnie "Na szczęście, że Ci gęby nie urwało". Ten na mnie oczy jak spodki a ja ponoć na drugi bok się obróciłam i dalej twardo chrapie... Teraz mnie drzaźni i opowiada to całej mojej rodzinie.

A na Iwaska poczekamy jutro, z całą relację, nie powiem jestem bardzo ciekawa jak jej facet zareagował.

reklama
ja również zmykam spać, bo rano do pracy trzeba wstać :-D
tak więc miłych snów i udanych nocek wszystkim życzę :-D

Ja tyż idę pomęczyć trochę śpiącego faceta. A jutro jak sobie poprzypominam to napiszę jeszcze parę historyjek :-D
A teraz wujek Asia mówi Dobranoc!

Pa laseczki :*

Witam :) dziś ma być ładna pogoda więc pewnie humory będą dziś dopisywać....choć czytając to co się tu działo wieczorem to pogoda do dobrego humoru chyba nie jest Wam potrzebna ;-) ale co ja tu o pogodzie skoro dowiedziałam się o II kreseczkach (pięknych kreseczkach) IWASKA...kochana OGROMNE GRATULACJE ślij nam dobre fluidy i oby Twoje maleństwo spokojnie się rozwijało przez 9 miesięcy !!!!

kasia jak tam @ przyszła? będziesz jeszcze testować? czy może wybieraszasz się do gina?

Ostatnia edycja:
witajcie kochane :-)
ja tylko szybciutko sie witam przed praca
@ wciaz brak
poprosilam wczoraj meza zeby poszukal testu ACON bo on w centrum miasta pracuje wiec tam apteka na aptece no i w trzeciej sie udalo ale pani tam mu powiedziala ze wszytkie testy sa takie same:baffled:
juz wiem dlaczego - to nie ten test!!! na tym wogole czulosci nie podali :-(
Atom a jak u ciebie? @ jest?

kasiu u mnie tak samo jak u Ciebie ciągle brak @...kurcze w poniedziałek idę do gina a w weekend ma weselu już sama nie wiem czy mam robić testa kolejnego czy to się mija z celem ehhh

a ty już zatestowałaś?

Pao trzymam &&&&& za angielski :)

Hej ... ładny dzień sie zapowiada. Sniła mi sie nowa fasolka na BB. Obudziałam się, odpalam kompa.... patrze i co???
Iwasek-
gratuluje Ci z całego serca, życzę Ci powodzenia i zdrówka bo to najważniejsze!!! Wiara czyni cuda!!!:-)Poślij mi fluidki bo za 2 tyg. testuje.
Napisz jak się czujesz... i wogóle pisz i pisz :-) wszystko!!!

reklama
Do góry