reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael...ty to faktycznie hardcor z tymi zainteresowaniami...:) a w tarota też wierzysz?
Stawiam tarota, mój stawia tarota, ale ja teraz w ciąży ponoć nie mogę :p
Więc dlatego zajmuje się duszkami, kiedyś jeszcze aurą, ale jak raz zobaczyłam aurę mojego taty z czarnymi plamami na brzuchu to się wystraszyłam, jak się okazało nie na darmo, bo miesiąc później trafił do szpitala z przepukliną. Ale tak bardziej ciągnie mnie do duchów, do rozmowy z nimi, odprawiania ich na drugą stronę etc.

Aaa a mój tatko przyciąga metal i leczy ból głowy rękoma :-) Naprawdę i z tym metalem to kiedyś był gwoździem spotkań towarzyskich w rodzinie i wśród znajomych :-)

Natka a jakie testy robiłaś? Jakiej czułości?

Dagne do wyra!!

reklama
nie wiem jak ci doradzić ja już nie mam zamiaru wywalać kasy na test z 1 kreska i idę do gina

Ael ale jak stawiałaś sobie tarota to sprawdzało ci się. Ja byłam w swoim życiu u 2 tarocistek i jedna mi jakiś bzdur nagadała a druga bardziej ogólnikowo ale co do jednego to mówiły tak samo, że będę mieć problemy z zajściem w ciążę lub z donoszeniem...

Ostatnia edycja:
matko, chyba poczułam co to mdłości ... nie zdążyłam dojść do sypialni i po drodze zaliczyłam lazienkę... haha ciąża daje o sobie znaki, a myślałam że mnie ominie. Moja rozmowa z muszlą sedesową była udana, trochę mi lepiej.

Ja też nie robiłabym już testu jak jest po dacie spodziewanej @.. poszłabym do gina. Ja wiem,że mam długie cykle i zobaczę czy kolejny też będzie taki długi, nie staram się więc nie mam tego parcia na zaciążenie :-)

Ael testy mialam raczej niezbyt czule bo 25 w tym jeden z hipermarketu
Magd.a a ja sie staram i moze dlatego wciaz sie ludze chociaz nie jest fanie wciaz ta jedna kreche widziec
Magd.a przy okazji termometr microlife MT 16 C2

Ostatnia edycja:
Dagne no to widzisz teraz jak ja cierpiałam...

Kasiu normalnie ciśnienie mi podniosłaś. Czemu w jakimś hipermarkecie kupowałaś test? Szuraj szybkością F1 do apteki i wyproś na kolanach o test o czułości 10mlU/ml!! Ale to już!

kasia kup acon :-) on ma najwyższą czułość :-) dagne dzięki niemu dowiedziała się ,że zaciążyła ;-) a ja że nie zaciążyłam ;-) albo idz na betę odrazu ;-)

kasia kup acon :-) on ma najwyższą czułość :-) dagne dzięki niemu dowiedziała się ,że zaciążyła ;-) a ja że nie zaciążyłam ;-) albo idz na betę odrazu ;-)
Ja też testowałam Aconem i jeszcze jakaś dziewczyna ciężarówka tyż. Więc naprawdę test dobry jest o niebo lepszy od Quick Vue.

Wiecie ja od wczoraj mam lekko twardawy brzuszek i siedząc patrzę w dół, to nie widzę rozlewającego się tłuszczu tylko zwarty brzuszek :-D

czytalam juz tutaj o tym aconie ale w mojej aptece pani nawet nie slyszala o takim :-) poszukam go jeszcze
a za ten z hipermarketu to przepraszam ale maz jechal na zakupy i mowie mu zeby tescik kupil no to kupil ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja miałam acona i bobo test ;-) oba negatywne ;- Quick Vue też używałam ;-) jeszcze tylko owulacyjne przede mną :-D ale na to nie ma co liczyć w najbliższym czasie ;-)

Do góry