reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael...ty to faktycznie hardcor z tymi zainteresowaniami...:) a w tarota też wierzysz?
Stawiam tarota, mój stawia tarota, ale ja teraz w ciąży ponoć nie mogę :p
Więc dlatego zajmuje się duszkami, kiedyś jeszcze aurą, ale jak raz zobaczyłam aurę mojego taty z czarnymi plamami na brzuchu to się wystraszyłam, jak się okazało nie na darmo, bo miesiąc później trafił do szpitala z przepukliną. Ale tak bardziej ciągnie mnie do duchów, do rozmowy z nimi, odprawiania ich na drugą stronę etc.

Aaa a mój tatko przyciąga metal i leczy ból głowy rękoma :-) Naprawdę i z tym metalem to kiedyś był gwoździem spotkań towarzyskich w rodzinie i wśród znajomych :-)

Natka a jakie testy robiłaś? Jakiej czułości?

Dagne do wyra!!

reklama
nie wiem jak ci doradzić ja już nie mam zamiaru wywalać kasy na test z 1 kreska i idę do gina

Ael ale jak stawiałaś sobie tarota to sprawdzało ci się. Ja byłam w swoim życiu u 2 tarocistek i jedna mi jakiś bzdur nagadała a druga bardziej ogólnikowo ale co do jednego to mówiły tak samo, że będę mieć problemy z zajściem w ciążę lub z donoszeniem...

Ostatnia edycja:
matko, chyba poczułam co to mdłości ... nie zdążyłam dojść do sypialni i po drodze zaliczyłam lazienkę... haha ciąża daje o sobie znaki, a myślałam że mnie ominie. Moja rozmowa z muszlą sedesową była udana, trochę mi lepiej.

Ja też nie robiłabym już testu jak jest po dacie spodziewanej @.. poszłabym do gina. Ja wiem,że mam długie cykle i zobaczę czy kolejny też będzie taki długi, nie staram się więc nie mam tego parcia na zaciążenie :-)

Ael testy mialam raczej niezbyt czule bo 25 w tym jeden z hipermarketu
Magd.a a ja sie staram i moze dlatego wciaz sie ludze chociaz nie jest fanie wciaz ta jedna kreche widziec
Magd.a przy okazji termometr microlife MT 16 C2

Ostatnia edycja:
Dagne no to widzisz teraz jak ja cierpiałam...

Kasiu normalnie ciśnienie mi podniosłaś. Czemu w jakimś hipermarkecie kupowałaś test? Szuraj szybkością F1 do apteki i wyproś na kolanach o test o czułości 10mlU/ml!! Ale to już!

kasia kup acon :-) on ma najwyższą czułość :-) dagne dzięki niemu dowiedziała się ,że zaciążyła ;-) a ja że nie zaciążyłam ;-) albo idz na betę odrazu ;-)

kasia kup acon :-) on ma najwyższą czułość :-) dagne dzięki niemu dowiedziała się ,że zaciążyła ;-) a ja że nie zaciążyłam ;-) albo idz na betę odrazu ;-)
Ja też testowałam Aconem i jeszcze jakaś dziewczyna ciężarówka tyż. Więc naprawdę test dobry jest o niebo lepszy od Quick Vue.

Wiecie ja od wczoraj mam lekko twardawy brzuszek i siedząc patrzę w dół, to nie widzę rozlewającego się tłuszczu tylko zwarty brzuszek :-D

czytalam juz tutaj o tym aconie ale w mojej aptece pani nawet nie slyszala o takim :-) poszukam go jeszcze
a za ten z hipermarketu to przepraszam ale maz jechal na zakupy i mowie mu zeby tescik kupil no to kupil ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja miałam acona i bobo test ;-) oba negatywne ;- Quick Vue też używałam ;-) jeszcze tylko owulacyjne przede mną :-D ale na to nie ma co liczyć w najbliższym czasie ;-)

Do góry