reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

oczywiście, że iść :-) porozmawiacie sobie spokojnie,jak nie będziesz już chciała być na spotkaniu zawsze możesz wrócić do domu z wymyśloną perspektywą np. że źle się czujesz i musisz się położyć lub sama coś wymyślisz :-)

reklama
matko, chyba poczułam co to mdłości ... nie zdążyłam dojść do sypialni i po drodze zaliczyłam lazienkę... haha ciąża daje o sobie znaki, a myślałam że mnie ominie. Moja rozmowa z muszlą sedesową była udana, trochę mi lepiej.
Dagne oj bidulko - połóż się i odpoczywaj. Ale przynajmniej wiesz, że dzidzia daje o sobie znać :)

czytalam juz tutaj o tym aconie ale w mojej aptece pani nawet nie slyszala o takim :-) poszukam go jeszcze
a za ten z hipermarketu to przepraszam ale maz jechal na zakupy i mowie mu zeby tescik kupil no to kupil ;-)
Kasiu z Aconami jest rzeczywiście kłopot w wielu aptekach ale w necie znajdziesz bez problemu, np. na Allegro - ja teraz mam zamiar zamówić sobie zapas :)

Magda pewnie że IŚĆ!!! :) I baw się dobrze :)

Madzia nie wolno Ci stosować tamponów jeśli masz nadżerkę!!!!!! NIGDY!!!!
Nadżerka to uszkodzenie nabłonka, więc wyobraź sobie jak zaaplikujesz sobie tampon. Podczas okresu krew miesięczna wypływa i jakiekolwiek uszkodzenie szyjki macicy, czy ujścia pochwy od razu załatwia Ci infekcję. Tampon niejako "wysusza" pochwę. Więc wkładając tampon możesz nadżerkę uszkodzić, wyciągając to samo ale gorzej, troszkę krwi poleci i dostanie się do naruszonej nadżerki.
Więc kochana, zaaplikuj sobie pampersa dla dorosłych XD

dz\iewczyny rece mi sie trzesą zrobiłam test i mam dwie kreski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lecę do apteki po drugi. płacz ei sie smieje jak kretynka!
zrobie i napisze bo sama nie wierze

dz\iewczyny rece mi sie trzesą zrobiłam test i mam dwie kreski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lecę do apteki po drugi. płacz ei sie smieje jak kretynka!
zrobie i napisze bo sama nie wierze

Iwasek gratuluję aż się popłakałam ! wiedziałam poprostu wiedziałam :-D mówiłam Ci ,że szczęścia nie za wiele !!

dawaj fotkę chcę popatrzeć !

Ja tylko na chwilkę, bo mnie kusiło wstać z łózka, a nie mam stolika żeby mieć przy sobie lapka...
Iwasek!!!! kumulacja, skarb juz Twoj, i jeszcze II !!! jejciu leć! powtórz, po cichu wierzyłam że się uda w tym cyklu!!! :D

reklama
pok Asiol widzicie ! także proszę nie pitolić ,że straciłyście nadzieję :-)

ja chcę fotę testu !

Do góry