reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael... nie wiem. moze... pewnie tak ale sama nie wiem. moze poczekam i jesli jutro nie bedzie @, to we wtorek zatestuje. sama nie wiem naprawde. szczerze mowiac jestem zrezygnowana... myslalam, ze po wczorajszym tescie dzis kreski beda wyrazniejsze a jest wrecz przeciwnie, wiec nic dobrego to nie znaczy.

Ael... nie wiem. moze... pewnie tak ale sama nie wiem. moze poczekam i jesli jutro nie bedzie @, to we wtorek zatestuje. sama nie wiem naprawde. szczerze mowiac jestem zrezygnowana... myslalam, ze po wczorajszym tescie dzis kreski beda wyrazniejsze a jest wrecz przeciwnie, wiec nic dobrego to nie znaczy.
A tam dupa! Ty się kochana nie nastawiaj, że wyszły słabe kreski to źle. A ilu mamuśkom czy ciężarówkom, wyszły słabe kreski a w ciąży zdrowej są albo urodziły zdrowe dzieciaczki.
Jak ja byłam w biochemicznej, to pierwszy test owszem pokazał, cieniutką kreskę widoczną, a na drugi dzień druga krecha była już masakrycznie blada.
A jak Tobie drugi dzień wyszedł test z drugą kreską bladą czy nie to wiesz co to znaczy :-)

ael - dzieki za wiare :) dobrze, ze Ty ja masz, bo ja nie. naprawde po tylu miesiacach staran trudno w takie szczescie uwierzyc.

pyscek - co tzn 13 dzien owulki!?

pok : Wg moich obliczeń dziś mam dzień płodny... Na tym suwaczku się coś pochrzaniło i tyle. JesTem cienka z tego typu rzeczy. Masz rację - Nigdy się nie interesowałam tematem owulki, dni płodnych itp, itd .. Szczerze mówiąc mnie to nie kręciło. A jak się studiuje naprawdę ciężki kierunek to można nie mieć czasu na takie rzeczy :(. Kto się tym interesuje to wie. Mnie nigdy to nie interesowało .. Nie potrzebne mi jest wiedzieć to przy wszczepianiau by passówjaki kolor ma owulka itp :( Pożyczam sobie książkę z Ginekologii od znajomej to bedę wiedzieć ..

Dzień doby Kobietki!! Muszę przyznać, że poczytałam Was tylko tak pobieżnie bo mi się nie chciało... :p mam takiego lenia!!! Woczraj byliśmy na gril'u (pogoda niestety nie dopisała) a dzisiaj od rana poszliśmy tylko do dziadków na obiad bo samej mi się nie chciało gotować i teraz siedzę w łóżku i się obijam :D szczerze mówiąc nie mam zamiaru już dzisiaj z niego wychodzić!!!! to się nazywa konkretny LEŃ!!!!!
Astra więcej wiary w siebie, tak jak dziewczynki wcześniej doradzały, musisz się wziąć w garść i zacząć działać!! Nie możesz liczyć tylko na to, że samo przytulanie Ci pomoże, ja się staram z moim K dopiero 5 cykl a już w tym cyklu zaczęłam robić wykres, pamiętaj WIARA CZYNI CUDA ale trzeba jej troszkę pomóc

ma_gdalena : Tak, wiara czyni cuda.. Masz rację :) Będziemy próbować do skutku :) Jutro idę kupić test Owulacyjny ( tak mi doradziła pok ). I zmienię gina, bo już 2 raz trafił mi się jakiś przygłup :/

Spontan od dziś się liczy, a nie planowanie :) Dziękuję za słowa otuchy :)

Pok kochana bo akurat u Ciebie jednej trzymam kciuki aż mi sinieją, bo mam taką cholerną wiarę, że Twoja droga do celu może się właśnie skończyć.
A z resztą jak Twój widzi te kreski, my widzimy no to już coś oznacza.

reklama
Ael a ja mam taką prośbę... czy mogłabyś mi pomóc z tą temperaturą?? bo mnie wychodziły wszystko ok, 15 dc podskoczyła wysoko w górę, natomiast dzisiaj gwałtowanie spadła :angry: a z tego co wiem to powinna się utrzymywać mniej więcej na tym samym poziomie od tego pierwszego skoku...

Do góry