reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

sil a co tam wyniuchalas?? chyba dzis otworze drzwi na golasa mojemu zeby tylko mnie zaciagnal do lozka hehe albo jakis relaksujacy masaz mu strzele i za sutaszki poglaskam a sutaski to u niego lepsza zacheta niz jak bym go po jajeczkach drapala i wogole sutasek raz i mozna na byczku skakac hehe

co do obaw to tez zapewne bede je miala dopuki nie urodze

reklama
A co do pracy to ja co dziennie siedzę i myślę czy zdążę Was nadrobić i zazdroszczę, że ja nie mogę sobie wstać o 9, zjeść śniadanko, wypić kawę i spędzić miły poranek razem z Wami... :no:

magenta jesteś szczera aż do bólu!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no magenta nam tu szaleje pozytywnie na wiosnę...bo wyczuwa nadchodzącą fasolkę wszystkimi zmysłami..a ja mocno trzymam kciuki nie tylko za magente...działajcie dziewczynki a nowe fasolki w maju ujrzymy:)

ma-gdalena ja w trakcie pracy podczytywałam co nieco...a teraz juz 3 dzien nie chodze do pracy ale umowe mam do konca kwietnia wiec moge troche wiecej posiedziec i pisac ,bo wczesniej tylko czytałam w duzej mierze..:)

wlasnie dzwonil moj ukochany i powiedzial ze musze poczekac do wieczora hehe nom szczera jestem no ale coz.. taki moj urok a co do smierdzenia hehe kapalam sie juz:p:-p ja jutro odbebnie 4 godzinki 5 zanim dojade wiec zapewne bede miala co nadrobic jak dosiada sie nasze ''pisarki'' ah odrazu szaleje no coz dzis mnie jakos tak za przeproszeniem ''swedzi'' hehe i tak caly dzien mi sie to utrzymuje

A ja tak sobie mysle ze teraz asiol i pok mogly by zafasolkowac i za nie trzymam mocno kciuki zreszta za kazda z nas

Ostatnia edycja:
no w końcu pozostał jeden dzień do O więc to dobrze :-D
ja niestety w pracy nie mam dostępu do stron zewnętrznych, to chyba dobrze z jednej strony bo pewnie nic bym nie robiła tylko siedziała na forum :p

reklama
ja pomijam juz fakt ze jak tylko moj wyjdzie do pracy to odpalam kompa i czytam to co naskrobalyscie wieczorkiem... potem sobie pisze a czasami sie na siebie wsciekam bo caly dzien siedze z glowa w kompie i nic mi sie nie chce zraz bede musiala uciekac bo moj ukochany wraca musimy podskoczyc do znajomej na chwile z fakturkami i potem on jeszcze gdzies musi skoczyc ale zalatany dzis biedaczek i pewnie znowu powroce do was na chwile

Do góry