ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No to super. Pierwszy raz słyszę, że jakaś kobieta chce w zimie brać ślub. Mam nadzieje, że wszystko pójdzie zgodnie z Waszymi planami
Najważniejsze, że się kochacie i macie wspólne plany na przyszłość, a reszta jakoś sama się poukłada. Ja tak zawsze sobie myślę, że teraz młodzi ludzie tak długo czekają żeby było ich "stać" na dziecko a nie raz idę na ulicy i sie przypatruje rodzinom, którym widać, że się nie przelewa ale mają dziecko, które nie wygląda na głodne i jest czysto ubrane i jakoś dają radę. Z drugiej strony jak się już może zaplanować ciąże to wiadomo, że każdy chce dać swojemu dziecku jak najwięcej ale piszę to tak w odniesieniu do siebie samej ponieważ my z K nie zarabiamy jakiś kokosów ale dajemy sobie rade i wszyscy się mnie pytają czy aby na pewno stać nas na dziecko... :/ i niby możemy się wstrzymać ale ja już marzę o tym, żeby być mamą....
Dagne tak, o tą dokładnie mi chodzi. A jak ewentualnie można sobie u Ciebie zakupić tą bransoletkę??
Dagne tak, o tą dokładnie mi chodzi. A jak ewentualnie można sobie u Ciebie zakupić tą bransoletkę??
Ostatnio edytowane przez moderatora: