reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ojoj a ja dostałam mniejsze od siostry w prezencie slubnym 20 litrowe ale rybki sie tak szybko rozmnożyły ze akwarium bylo zamale wiec kupilismy wieksze :-) DOBRANOC KOBIETKI rano do pracy trzeba wstac...

reklama
udało mi się was doczytać ale już nikogo nie ma :-( wiem wiem późno jest. trudno jutro na pewno pogadamy. ja pracuje co drugi dzień i do domku wracam około 21:30 więc zanim was doczytam to już za późno
jeszcze raz gratulacje dla dagne!!!
witam wszystkie staraczki których jeszcze nie miałam okazji poznać :happy:
Claudusia witaj i dziękuję za zainteresowanie i dobre słowo :-)
do jutra dziewczynki

Dagne u mnie właśnie taka przesuszona skóra na powiekach pojawiła sie ponad rok temu... walczę z tym do teraz bo przeniosło się na prawie całą twarz. To jest atopowe zapalenie skóry. Z reguły samo mija, albo trzeba zastosować leki. Jeśli nie minie w przeciągu miesiąca zgłoś sie do lekarza... ja to zaniedbałam i mam teraz problem z wyleczeniem tego, bo leki nie działają...
Między innymi powodem takiego zapalenie jest niedobór witaminy b6. Dziś też spojrzałam na wykaz niedoboru tej witaminy, bo coś mi tak podpowiadało by zobaczyć. Okazało się, że połowa z tej listy dotyczy mnie. Na szczęście mam w domu magnez+b6 więc przez jakiś czas będę brać i się zobaczy jak zadziała. Najgorsze, że leżąc w wyrze, nudzi mi się i zdrapuje tą zrogowaciałą skórę z nosa, obok nosa, no i najgorzej mam nad lewą brwią i w samej brwi, przez co mam ją przerzedzoną...

Tak w ogóle zmieniam dane w suwaczku, tak powiadamiam żebyście się nie dziwiły :p

Ostatnia edycja:
Atan jak będę w Poznaniu u rodziców to wpaam do Ciebie na kontrolę uzębienia i ewentualne leczenie - chętnie skorzystam np. z "przeniesienia" na łączkę, albo na morze najlepiej :-)
A ja spędziłam bardzo przyjemny wieczór, mój L. zabrał mnie na koncert, a w drodze do domu wpadł na pomysł wybrania się do kina i dopiero wróciliśmy do domu :-)

Idę spać, jutro mam troszkę sprzątania i zabawy w kuchni - szwagier wpada na wyżerkę i % :-D

Dzień dobry wszystkim:)
aaale się wyspałam :) czeka mnie dziś pracowity dzień. Sprzątanie, pranie, zakupy i przywitanie siostry :) ah nie mogę sie doczekać jej przylotu:) Co do dolegliwości fasolkowych, to nie czuję jeszcze nic :) tylko wczoraj po kąpieli trochę mnie zaczęły pobolewać (.)(.) ale nie jakoś uciążliwie :)

Na szczęście niedawno byłam u dentysty i porobiłam wszystko co było, więc następna dopiero za jakiś czas, bo zęby mam mocne, wszystkiego to mam 5 plomb :D
Jeśli ta sucha skóra to jednak nie zapalenie to ja polecam mleczko do demakijażu z Ziaji, aloesowe.

Robiłam test dzisiaj ale miałam tylko ten o czułości 25. I wyszedł negatywny ;( Ale pocieszam się faktem że do okresu jeszcze 5 dni;p A jak nie wyszło to następny cykl przed nami także luuz ;D

25 jest za mało czuła na testowanie przed okresem. Zresztą, dokładnie to pisze na instrukcji obsługi. Lepiej poczekać, albo kupić 10

reklama
Do góry