reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
udało mi się was doczytać ale już nikogo nie ma :-( wiem wiem późno jest. trudno jutro na pewno pogadamy. ja pracuje co drugi dzień i do domku wracam około 21:30 więc zanim was doczytam to już za późno
jeszcze raz gratulacje dla dagne!!!
witam wszystkie staraczki których jeszcze nie miałam okazji poznać
Claudusia witaj i dziękuję za zainteresowanie i dobre słowo :-)
do jutra dziewczynki
jeszcze raz gratulacje dla dagne!!!
witam wszystkie staraczki których jeszcze nie miałam okazji poznać

Claudusia witaj i dziękuję za zainteresowanie i dobre słowo :-)
do jutra dziewczynki
Między innymi powodem takiego zapalenie jest niedobór witaminy b6. Dziś też spojrzałam na wykaz niedoboru tej witaminy, bo coś mi tak podpowiadało by zobaczyć. Okazało się, że połowa z tej listy dotyczy mnie. Na szczęście mam w domu magnez+b6 więc przez jakiś czas będę brać i się zobaczy jak zadziała. Najgorsze, że leżąc w wyrze, nudzi mi się i zdrapuje tą zrogowaciałą skórę z nosa, obok nosa, no i najgorzej mam nad lewą brwią i w samej brwi, przez co mam ją przerzedzoną...Dagne u mnie właśnie taka przesuszona skóra na powiekach pojawiła sie ponad rok temu... walczę z tym do teraz bo przeniosło się na prawie całą twarz. To jest atopowe zapalenie skóry. Z reguły samo mija, albo trzeba zastosować leki. Jeśli nie minie w przeciągu miesiąca zgłoś sie do lekarza... ja to zaniedbałam i mam teraz problem z wyleczeniem tego, bo leki nie działają...
Tak w ogóle zmieniam dane w suwaczku, tak powiadamiam żebyście się nie dziwiły
Ostatnia edycja:
Atan jak będę w Poznaniu u rodziców to wpaam do Ciebie na kontrolę uzębienia i ewentualne leczenie - chętnie skorzystam np. z "przeniesienia" na łączkę, albo na morze najlepiej :-)
A ja spędziłam bardzo przyjemny wieczór, mój L. zabrał mnie na koncert, a w drodze do domu wpadł na pomysł wybrania się do kina i dopiero wróciliśmy do domu :-)
Idę spać, jutro mam troszkę sprzątania i zabawy w kuchni - szwagier wpada na wyżerkę i %
A ja spędziłam bardzo przyjemny wieczór, mój L. zabrał mnie na koncert, a w drodze do domu wpadł na pomysł wybrania się do kina i dopiero wróciliśmy do domu :-)
Idę spać, jutro mam troszkę sprzątania i zabawy w kuchni - szwagier wpada na wyżerkę i %

dagne
Dzień dobry wszystkim
aaale się wyspałam
czeka mnie dziś pracowity dzień. Sprzątanie, pranie, zakupy i przywitanie siostry
ah nie mogę sie doczekać jej przylotu
Co do dolegliwości fasolkowych, to nie czuję jeszcze nic
tylko wczoraj po kąpieli trochę mnie zaczęły pobolewać (.)(.) ale nie jakoś uciążliwie 
aaale się wyspałam
S
Silmiriel
Gość
Na szczęście niedawno byłam u dentysty i porobiłam wszystko co było, więc następna dopiero za jakiś czas, bo zęby mam mocne, wszystkiego to mam 5 plomb 
Jeśli ta sucha skóra to jednak nie zapalenie to ja polecam mleczko do demakijażu z Ziaji, aloesowe.
Jeśli ta sucha skóra to jednak nie zapalenie to ja polecam mleczko do demakijażu z Ziaji, aloesowe.
dagne
Gochaa, 25 jest zbyt mało czuły wg mnie
także jeszcze nie wszystko stracone, tym bardziej, że masz jeszcze sporo czasu 
S
Silmiriel
Gość
25 jest za mało czuła na testowanie przed okresem. Zresztą, dokładnie to pisze na instrukcji obsługi. Lepiej poczekać, albo kupić 10
reklama
S
Silmiriel
Gość
Pao, spokojnie, 3 cykle to niedużo, a niech chłop ma trochę radości ze starania się
bo potem może być różnie
Podziel się: