reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Doberek kobietki ;-)

Asiołku trzymam mocno &&&&& tak z przyzwyczajenia bo wiadomo ze będzie wszystko dobrze:-)

Atan witam w staraczkowym gronku.

Lista optymistycznych staraczek :-)

Nasze cięzaróweczki

BigChild zaciążona styczeń 2011 GRATULUJEMY!!!
Aelreda zaciążona Luty 2011 GRATULUJEMY!!!
Ewika zaciążona Luty 2011 GRATULUJEMY!!!
lilydelux zaciążona Luty 2011 GRATULUJEMY!!!
Silmiriel zaciążona Marzec 2011 GRATULUJEMY!!!
Madziaaaarka zaciążona Marzec 2011 GRATULUJEMY!!!

Na II kreski czekają:

Pok 21c
Soglam 1c
Asiol
Rastafarianka
Magenta 9c
Iwasek 8 c
Gocha 5c
Paolajn 3c
Dagne 3c
Claudusia
Fifka
Hera
Kwiatuszek
Dotka
Paluszek
Donia
Basati
Fiona
Mineralnakocica

Luzujące

Magd.a

Życzę wszystkim szybkiego awansu na górna listę;-)

Ostatnia edycja:
iwasku dopisz mi na liste 9cykl :dry: ha a u mnie @ zawitala dzisiaj juz czyli wczesniej kurde samolot mi wyszedl 26 dc i @ tak jak mowilam:-p ja juz wiem kiedy @ przylezie dobrze ze nic sie nie nastawialam przynajmniej nie jest mi smutno no moze troszke ale oby do konca i znowu bedzie mozna dzialac:-) mi sie zaczelo plamienie wiec @ sie rozkreci :dry:
dzieki iwasku

Pao- zapisz mi przepisz mi nowa @ na 11 maja dziekuje z gory

Ostatnia edycja:
Powiem CI szczerze że wczoraj jak juz sobie leżałam to naszły mnie myśli typu"po co się napinasz..nie będzie to nie będzie... źle ci?"
Ranek zaczynam od przyszykowania tabsów mojemu szczęściu po obiedzie to samo..później prysznic i obserwacje...no jakas masakra!
Słyszę jednak ten tykający zegar i chyba to mnie tak nakręca

Nie za ma co :-)

Ostatnia edycja:
dlatego ja sobie jakos tak nie nastawialam sie na nic bylam pewna @ tylko myslalam ze bedzie w terminie ale zawsze dostaje wczesniej jak latam:dry: ale jakos juz wlaczylam sobie luzik mojego tez teraz zaczne faszerowac witaminkami i moze sie uda do wakacji:tak: ale luzik luzik i jeszcze raz luzik bo tak to chyba bym musiala juz po scianach chodzic nikt nam nie mowil ze bedzie latwo o fasolke ale kurde ile jeszcze ??? jeden plus tego ze nie placze nie czuje dzis zadnego zalu smutku mam dobry humor i to chyba dzieki wlasnej psychice i tego braku nastawienia na fasolke

reklama
no juz czasami mialam wogole chwiele zwatpienia ale na szczescie moj ukochany jakos zawsze na duchu mnie podnosil i mowil mamy czas mamy czas damy rade nie placz usmiechnij sie mysl pozytywnie i jakos sie w koncu przelamalam i duzo lepiej sie teraz przytula z mysla jestesmy tylko my kochamy sie jest cudownie i wogole a nie zajde nie zajde a potem psychika siada jak patrzysz a tu @ albo brzuch zakluje a ty juz biegasz a moze sie udalo a potem placz

Do góry