reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Jestem jestem juz po pracy zmeczona i padam na pysk ale mam jeszcze troszke sily popisac z Wami.Tak jak wam pisałam dzis do połodnia dostałam @ chociasz nie wiem czy mozna to nazwac @ bo to bylo raczej plamienie a teraz juz nie mam nic wiec nie wiem co mam o tym myslec.Moze mam Fasolke :) jak do piatku nie dostane normalnej @ to robie test

A mi się dziś śniło, że okresu dostałam :-) o tak to od dwóch cykli śniło mi się zawsze przed @ , że jestem w ciąży itp i potem przychodziła @ a teraz może będzie inaczej ;-)
Hmm a mnie sie nie snilo i juz mam @ trzeci dzien ;-), ale nie spodziewalam sie ze bedzie inaczej:-).

Paolajn sny tlumaczy sie odwrotnie, wiec moze jednak....:tak:

Fiona rób od razu... Ja też miałam plamienie... Teraz jestem po wizycie. Dostałam duphaston, powinnam leżeć, ale pozwolił mi iść do pracy, by zdobyc umowę, bo mi się kończy, ale zaraz po powrocie leżeć, nawet zakupów mi nie wolno robić.. Jak się pogorszy z plamieniem, szpital :(
Nie mam sił Was nadrabiać, nie mam sił pisać i nie wiem kiedy zajrzę :(

Nie testowałam bo w dzień @ byłam na USG i jak zawsze nici... dodatkowo nie miałam owulki więc dostałam CLO i Dupka (zamiast luteiny) @ już się kończy więc zaczynam nowy cykl.

Ostatnio nie zaglądam bo nie mam już jakoś siły na te starania... Dodatkowo te wszystkie problemy z moimi cyklami mnie wykańczają...

reklama
Silmiriel, odpoczywajcie :) mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
Pao, matko a jak mnie korci siknąć ;)
Fifka, głowa do góry... ojej, przejdziesz przez to na pewno :)

Do góry