reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej kobietki:-) mi tez sie mega dzis nie chcialo wstac poprostu dzwigiem rano by mnie musieli wyciaga z lozka:-p caly dzien mam wolny a kurde juz nie zasne:dry: wiec poczekam sobie do wieczorka:-) wczoraj wyladowalam swoja zlosc do mojego faceta oj bylo mega ostro az w koncu po chyba 1,5 krzyku gadoleniu i dogadywaniu pozwolilam mu dojsc do slowa:-D i na sam koniec ustalilismy moje nowe zasady :-p i zobaczymy czy sie bedzie ich trzymal ale wczoraj to uff chyba wylalam z siebie tone zlosci :wściekła/y: tak mnie nosilo chyba moj pms zadzialal mega hartkorowo ale juz jest si

Basati - to strasznie dlugie masz te cykle to moze byc problem z fasolka wiesz kiedy masz owulke?? dni plodne? moze testy owulacyjne zastosuj bo moze byc mega ciezko utrafic u ciebie te dni? a moz eporadz sie jeszcze jakiegos innego ginka? bo tak dlugie cykle to nie sa normalne

Ostatnia edycja:
reklama
Do magenta;) - wiem że te cykle wydają sie nie normalne. W tym cyklu robiłam testy owulacyjne, mierzyłam temperaturę i owulacja była. lekarka potwierdziła, no ale nie udało się zaciążyc. No i tak to wlasnie jest. Mierze dodatkowo temperaturę, ale już nic z tego nie rozumiem.Skacze jak chce!!! Tracę już cierpliwośc. Chciała bym już zacząc nowy cykl. :(

Korzystajac z okazji witam nowe staraczki Fiona i Basati:-):-):-)

Dzis zamawiam przez internet MACA dla mojego meza, sproszkowany korzen maki na poprawe ruchliwosci plemnikow!!!Chyba mu nie za szkodzi co?
Czy ktorys z Waszych chlopakow to lyka, bo jesli sie nie myle wyczytalam o tym na forum???

W sobote jade do ginka na wizyte, zobaczymy co powie...

Ja zakupiłam dla mojego szczęścia bo z tego co wyczytałam ma duzy wpływ na poprawe nasienia.
Biedak łyka już garśc tabletek no ale..nikt nie mówił ze będzie łatwo.

Witam Basati i oczywiście trzymam kciuki za fasolke.

Mag widzę że to jakas plaga. Co prawda ja sie nie pokłóciłam ale skoro pociagnął za sznureczek...to sie rozprułam i wylałam wszystko co mi na watrobię leżało;-) Ale jest progres...to najważniejsze:-)

Wczoraj miałam paskudny dzień,leniwy i jakiś taki do ...d...y ale troche pracy fizycznej +słonko za oknem i jest zdecydowanie lepiej:-)

Sil trzymam kciuki za wizytę.

witam z rańca wszystkie panie, poiękny dzionek się zanosi

ja tez bym sobie pospała ale niestety uczyc się muszę, mam w sobote 3 egzaminy - porazka i oczywiście zamiaste sie uczyc ta na forum siedze, a potem bede płakać ze nie zdałam

magenta cieszę się że doszliście do porozumienia, ale z facetami tak to już jest - duże dzieci, mi też z moim czasem ręce opadają, ale co zrobić...

Basati skoro po owu skacze Ci tempka to najprawdopodobniej masz jakieś zaburzenia hormonalne, pewnie progesteron, miałaś badany? Przyjmujesz coś?najlepiej zapytaj POK, ona się na tym lepiej zna

Ostatnia edycja:
Madziarka pisałas ze masz cięzką pracę więc mam nadzieję że poprosisz o zwolnienie bo nie ma co narażać maluszka. Zreszta po co masz się męczyc.

od nowego cyklu biorę sie do badań hormonalnych, ale narazie muszę poczekac. Byc może zmienię lekarza... sama niewiem . Kobitka przemiła ale chyba nie skutecznie mnie prowadzi.

Basati a skąd jesteś, bo mi umknęło

ja też byłam źle prowadzona :-) zmieniłam lekarza i nagle okazało się,że byłam dotąd leczona na coś czego nie miałam.. a znalazło się coś innego co powinno być leczone.

reklama
ja mam regularne co 28 dni czasem co jakis cykl skoczy mi na 26 dni lub 27 ale to przez loty samolotem ;-) staramy sie juz 9 cykl teraz zacznie sie 10 jak widac narazie bez skutecznie

Do góry