magenta :)
Fanka BB :)
hej kobietki:-) mi tez sie mega dzis nie chcialo wstac poprostu dzwigiem rano by mnie musieli wyciaga z lozka caly dzien mam wolny a kurde juz nie zasne wiec poczekam sobie do wieczorka:-) wczoraj wyladowalam swoja zlosc do mojego faceta oj bylo mega ostro az w koncu po chyba 1,5 krzyku gadoleniu i dogadywaniu pozwolilam mu dojsc do slowa i na sam koniec ustalilismy moje nowe zasady i zobaczymy czy sie bedzie ich trzymal ale wczoraj to uff chyba wylalam z siebie tone zlosci tak mnie nosilo chyba moj pms zadzialal mega hartkorowo ale juz jest si
Basati - to strasznie dlugie masz te cykle to moze byc problem z fasolka wiesz kiedy masz owulke?? dni plodne? moze testy owulacyjne zastosuj bo moze byc mega ciezko utrafic u ciebie te dni? a moz eporadz sie jeszcze jakiegos innego ginka? bo tak dlugie cykle to nie sa normalne
Basati - to strasznie dlugie masz te cykle to moze byc problem z fasolka wiesz kiedy masz owulke?? dni plodne? moze testy owulacyjne zastosuj bo moze byc mega ciezko utrafic u ciebie te dni? a moz eporadz sie jeszcze jakiegos innego ginka? bo tak dlugie cykle to nie sa normalne
Ostatnia edycja: