reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Ewa gratuluję
Malinka testuję 13 grudnia :-)
Monia trzymam kciuki, szansę masz i to wielką , uda się!! Doprowadzisz tarczycę do ładu i będzie dobrze. Nic więcej nie stoi Ci na przeszkodzie. Ja obawiam się jeszcze ewentualnej niedrożności, ale cóż mi pozostało... czekać!! Kochana obie damy radę!!

Zaglądajcie tu częściej!!

Pozdrawiam!

reklama
Ewa gratuluję
Malinka testuję 13 grudnia :-)
Monia trzymam kciuki, szansę masz i to wielką , uda się!! Doprowadzisz tarczycę do ładu i będzie dobrze. Nic więcej nie stoi Ci na przeszkodzie. Ja obawiam się jeszcze ewentualnej niedrożności, ale cóż mi pozostało... czekać!! Kochana obie damy radę!!

Zaglądajcie tu częściej!!

Pozdrawiam!
Kochana Euthyrox to ja już biorę jakiś czas. Ja po prostu @ mam dwa razy w roku i nie wiem dlaczego. Owulację to miałam pewnie ze 3 razy w życiu. Nikt nie wie dlaczego. Ciekawe czego dowiem się w środę.

Podobno ta lekarka jest dobra. Szkoda tyko, że taki mruk.
Dodatkowo dziecko mam znowu chore :/ nie ma numerków do pediatry :/ Musze iść dzisiaj na dyżur nocny i mam nadzieję, że mnie nie opieprzą że z katarem i gorączką przychodzę, no ale gdzie mam pójść przecież chorego nie puszczę do przedszkola, a zwolnienie jest mi potrzebne.
Zaczynam łapać depresję.

Witam!! Wstałam przeziębiona , mam katar i kaszlę :-( Czyżby powtórka z rozrywki??? W pierwszej ciąży ostatnią @ miałam 19 listopada , zraz po starankach zachorowałam. Teraz ostatnia @ 17 listopada i znów choroba???? Teraz najgorsze. Jak zwykle nie wiem czy się udało i czym mam się leczyć????

Pozdrawiam!

Yasenia miałam to samo 3 dni temu, katar z nosa jak z kranu a do tego bolało mnie gardło. Ja zrobiłam sobie miksturę - pare ząbków czosnku posiekać, pół cebuli małej pokroić drobno,wszystko zalać ciepła woda, poczekać 6-8 h, dodać łyżkę czubata miodu i wycisnąć pół cytryny do tego, wszystko wymieszać. Piłam łyżkę co 3 h i juz jestem zdrowa. Moze tobie pomoże :) Milego dnia!

Hej, ja po wizycie a właściwie po usg.
Wszystko jest ok, wszystko jak w I fazie cyklu a jajniki drobnopęcherzykowe. Spoko, tylko dzisiaj 26 dc u mnie.

Doczytałam i PCOS jak w mordę strzelił :/

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie!
Doprowadziłam się do ładu po imprezie i jestem :) Odliczam dni do owu, piję siemię lniane i łykam Castagnus. W tym mc w końcu miałam porządniejszą @ bo AŻ 3 dni i nawet troszkę mnie brzuch zabolał więc mam nadzieję, że idzie ku lepszemu. Bo przed pierwszą ciążą to @ bolały jak diabli.

Do góry