reklama
Hej.
Yesenia - piłam, ale dałam sobie spokój po jednym opakowaniu.
Byłam dzisiaj u gina. Dostałam tabletki antykoncepcyjne na 3 miesiące na wyrównanie progesteronu bo mam lekko za wysoki i inaczej nie da się go zbić. Pozostałe hormony ok. Także wszystkie badania ok, a owulacja nie występuje. (Tak myślałam, że tak będzie bo za każdym razem jest to samo, już kiedyś usłyszałam, badania są ok nie wiem czemu u Pani tak jest jak jest). Po 3 m-cach mam iść na monitoring cyklu.
A i kazała mi pić wiesiołka.
Także ja testuję najwcześniej pod koniec marca. Może na święta Wielkanocne. :-(
Yesenia - piłam, ale dałam sobie spokój po jednym opakowaniu.
Byłam dzisiaj u gina. Dostałam tabletki antykoncepcyjne na 3 miesiące na wyrównanie progesteronu bo mam lekko za wysoki i inaczej nie da się go zbić. Pozostałe hormony ok. Także wszystkie badania ok, a owulacja nie występuje. (Tak myślałam, że tak będzie bo za każdym razem jest to samo, już kiedyś usłyszałam, badania są ok nie wiem czemu u Pani tak jest jak jest). Po 3 m-cach mam iść na monitoring cyklu.
A i kazała mi pić wiesiołka.
Także ja testuję najwcześniej pod koniec marca. Może na święta Wielkanocne. :-(
Monika dobrze że jesteś już po wizycie i dowiedziałaś się coś konkretnego. Trzymaj się kochana , nie masz wpływu na to co się dzieje. Podleczysz się i mam nadzieję będzie dobrze. Jak będziesz chodziła na monitoring to trafisz w owulację
Dziewczyny pamietam o was ale to co ze mna sie dzieje przechodzi ludzkie pojecie! Jedna noga bylam na tamtym swiecie.. tak bylam odwodniona. Wrocilam juz do domu ze szpitala I nadal sie mecze mam tone roznych tabletek ktore za przeproszeniem gowno daja. Glowa mi peka, przelyk I zoladek tez juz maja dosc. Wczoraj w nocy mialam skurcze. Przerazona dzwonie do S ze to juz koniec ze rodze tak mnie bolalo! Alusia placze ja razem z nia. Najgorsze, ze nie mogl zerwac sie z nocki. Meczylam sie 3 h w tym czasie Alusia juz ze zmeczenia padla. Nie wiem co to bylo chyba cos z jelitami bo tak mnie przeczycilo, ze szok. Nie dosc ze rzygam jak kot to jeszcze biegunka..ekstra...po 4 h zdychania przeszlo I zasnelam.
trzymam za Was kciuki, a Wy prosze trzymajcie za mnie!
trzymam za Was kciuki, a Wy prosze trzymajcie za mnie!
AlfaBeta111
Fanka BB :)
Oh Mili duzo zdrowia zycze
faktycznie horror przezylss. A czy moge zapytac jak tam siostra sie czuje?
Monia a to jak sie Wam z pierwszym udalo jak dwa okresy na rok ? Naprawde rzecz niespotykana i jesCze wszystkie wyniki w normie...
Monia a to jak sie Wam z pierwszym udalo jak dwa okresy na rok ? Naprawde rzecz niespotykana i jesCze wszystkie wyniki w normie...
Witam!!
Znalazłam taką sukienkę w necie Sukienka damska czarna - SSU0955 sukienka - TOP SECRET - Odzieżowy sklep internetowy TOP SECRET Zastanawiam się czy ją kupić ,ale mam mały brzuszek , jak myślicie czy będzie dobrze się układać? Warto zaryzykować??
Trzymajcie się !
Znalazłam taką sukienkę w necie Sukienka damska czarna - SSU0955 sukienka - TOP SECRET - Odzieżowy sklep internetowy TOP SECRET Zastanawiam się czy ją kupić ,ale mam mały brzuszek , jak myślicie czy będzie dobrze się układać? Warto zaryzykować??
Trzymajcie się !
reklama
AlfaBeta111
Fanka BB :)
Fajna sukienka yesenia. Mysle ze maly brzuszek nie bedzie przeszkadxal.
Ester w jakim wieku masz synka?
Ester w jakim wieku masz synka?
Podziel się: