reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Ester witaj, życzę owocnych starań
Monia cały czas jestem z Tobą i trzymam za Ciebie kciuki. PCOS można leczyć wydaje mi się że Ty stosujesz Inofolic?? Co lekarz na to?

reklama
Hej.
Yesenia - piłam, ale dałam sobie spokój po jednym opakowaniu.
Byłam dzisiaj u gina. Dostałam tabletki antykoncepcyjne na 3 miesiące na wyrównanie progesteronu bo mam lekko za wysoki i inaczej nie da się go zbić. Pozostałe hormony ok. Także wszystkie badania ok, a owulacja nie występuje. (Tak myślałam, że tak będzie bo za każdym razem jest to samo, już kiedyś usłyszałam, badania są ok nie wiem czemu u Pani tak jest jak jest). Po 3 m-cach mam iść na monitoring cyklu.
A i kazała mi pić wiesiołka.
Także ja testuję najwcześniej pod koniec marca. Może na święta Wielkanocne. :-(

Monika dobrze że jesteś już po wizycie i dowiedziałaś się coś konkretnego. Trzymaj się kochana , nie masz wpływu na to co się dzieje. Podleczysz się i mam nadzieję będzie dobrze. Jak będziesz chodziła na monitoring to trafisz w owulację

Monia trzymam kciuki za udane leczenie. A wszystkim życzę miłego dnia! U mnie dzisiaj domowo chorobowo ale niestety synuś pospać nie dał.

Dziewczyny pamietam o was ale to co ze mna sie dzieje przechodzi ludzkie pojecie! Jedna noga bylam na tamtym swiecie.. tak bylam odwodniona. Wrocilam juz do domu ze szpitala I nadal sie mecze mam tone roznych tabletek ktore za przeproszeniem gowno daja. Glowa mi peka, przelyk I zoladek tez juz maja dosc. Wczoraj w nocy mialam skurcze. Przerazona dzwonie do S ze to juz koniec ze rodze tak mnie bolalo! Alusia placze ja razem z nia. Najgorsze, ze nie mogl zerwac sie z nocki. Meczylam sie 3 h w tym czasie Alusia juz ze zmeczenia padla. Nie wiem co to bylo chyba cos z jelitami bo tak mnie przeczycilo, ze szok. Nie dosc ze rzygam jak kot to jeszcze biegunka..ekstra...po 4 h zdychania przeszlo I zasnelam.
trzymam za Was kciuki, a Wy prosze trzymajcie za mnie!

Oh Mili duzo zdrowia zycze :) faktycznie horror przezylss. A czy moge zapytac jak tam siostra sie czuje?
Monia a to jak sie Wam z pierwszym udalo jak dwa okresy na rok ? Naprawde rzecz niespotykana i jesCze wszystkie wyniki w normie...

reklama
Do góry