reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Dobry wieczór dziewczyny :)

Yasenia, ja przy pierwszej ciąży zrobiłam test na krótko przed terminem @ i wyszedł negatywny a jak się okazało w ciąży byłam.
U mnie chyba idzie ku lepszemu, po kliku miesiącach leczenia w końcu straciłam mleko :-D
Ciekawa jestem czy po cichu liczycie na konkretną płeć czy ważne żeby po prostu było drugie? Chyba większość z nas jest mamami chłopców. Przyznam, że mi się dziewczynka do kompletu marzy:-)

Witam!

Ester od soboty do wczoraj ciągnęło mnie mocno, szczególnie wczoraj a dziś jest już lepiej praktycznie nic nie boli. Na tym wątku dziewczynom bardzo wcześnie wychodziły testy, więc ja myślałam że u mnie będzie tak samo, ale widzę że muszę cierpliwie poczekać do soboty... mam taką nadzieję ...

Cześć dziewczynki.
Yesenia - trzymam kciuki za sobotnie testowanie.
Ester - mi też marzy się córka. Ale moi chłopcy chcieliby chłopaka. Nie wiem czy dałabym radę psychicznie z 3 facetami w domu :)

Ja bym chciala miec drugiego syna. Moze mieliby te same zainteresowania, zabawki razem by spedzali czas.... corka tez bylaby mile widziana wydaje mi sie ze na przyszlosc lepszy kontakt z rodzina ma corka niz syn. Jednym zdaniem widze zalety i corki i syna ale wolalabym chlopca :)
Tak p.s. jeszcze jedna tabletka i bede miec pierwszy okres od 14 miesiecy ! Lol ciekawe czy bedzie mega udreka :)

reklama
Do góry