reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
yesenia musisz być dobrej myśli ja też nie wierzyłam. Ale na tą chwilę mam tyle stresu w pracy że się martwię o to maleństwo. Chce iść na urlop zanim pójdę do lekarza ale nie chcą mi dać, a nie ukrywam że moja praca do lekkich nie należy w summie się nie napracuję ale jeśli chodzi o godziny to tragedia 7-19 i od 19-7 no i jak na złość nam tydzień pełen zmian.

już nie szczypie :angry:

Pytanie do zafasolkowanych :-) jaki miałyście śluz przed testami ?? Jeśli mogę zapytać :happy2:

Ostatnia edycja:
Yesenia, trzymam kciuki :-)
Im bliżej terminu @ tym większy stres. Dla mnie to jest chyba w tym wszystkim najgorsze. Nie jestem cierpliwa. Wiem, że w tym miesiącu nic z tego bo mąż wyjechał. Czekam sobie zrelaksowana na @. Taki urlopik od tego stresu, liczenia dni, godzin, minut...

Witam! Wybieram się dziś na małą imprezkę, musimy dojechać tam jakieś 60km. Ja nie mogę jeździć i biorę aviomarin. Dziś jest 11 dzień po owulacji dlatego pomyślałam że zrobię test , bo nie wiem czy brać tą tabletkę i niestety... negatywny ... nie mam się co oszukiwać . Coś jest nie tak, zapewne to TSH i niedrożność , smutno mi ale nic nie mogę zrobić... na razie tylko czekać :-( Idę zaraz zrobię te dodatkowe badania tarczycy. Jestem w takim dołku że mnie z niego nie widać i chyba muszę zniknąć na jakiś czas i odpocząć bo nie dam dłużej rady...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :)
Ja na dzię mam termin @, ale okresowo się nie czuję więc pewnie cykl znow się przeciągnie.

Yesenia - może być jeszcze zbyt wcześnie na test :tak:
Ja tam nadal trzymam kciuki za II kreseczki ;)

Miłej soboty laseczki :*

Do góry