reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Patka - a który to u ciebie dzień cyklu? Bo na wymioty to jakoś wcześnie i coś mi się wydaje, że to nie są wymioty ciążowe.

reklama
Ale ja nie mowie ze to sa wymioty ciążowe może maja cos do czynienia z zagnieżdżeniem zarodka. Okaże się za tydzień. Ja jestem w 6-7dpo

Mili Sliczne kreseczki i corcia tez :-)

Ewa tez tak mysle bo nigdy nie plamiłam przed @ a wymiotów tez nie mam, w pierwszej ciąży wymiotowałam dopiero na porodówce. Zobaczymy co z tego wyjdzie :-D

A co do chłopów to my tez się kłócimy ale najpóźniej wieczorem się godzimy, mój by nie zasnął z myślą ze jesteśmy pokłócenie. Cichych dni nigdy nie mieliśmy, jak cos to tylko ciche godziny haha :-D

Milego dnia dziewczyny :-):happy2:

Jesli nigdy przed @ takich anomali nie mialas to moze dobrze to wrozy :)
Dziewczyny mam nadzieje, ze ta ciaza bedzie w 100% inna niz z corka! Nudnosci I wymioty od samego poczatku az do koncw kilka razy odwodniona wiecznie anemia masakra to byla.
Wychodze do pracy mam ochote w drzwiach od restauracji krzyknac hej ludzie jestem w ciazy :D

Załączniki

• 1415379049412.jpg
    1415379049412.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 41
Witajcie:-)
Mili super - serdecznie gratuluję;-)
Dziewczyny przecież chłopy są z innej planety :tak:
No a ja troszkę wczoraj plamiłam, tak więc pewnie @ się zbliża, oby szybko przyszła bo jak ma byc to po co czekać aż do 11. 11 :-)

reklama
Do góry