reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Myślę że twoja siostra jednak się ucieszy :)

Dziewczyny miałam dzisiaj wymioty i dojrzałam tera krew jak sprawdzałam śluz. Nie dużo ale była krewka. Jak myślicie może to być zagnieżdżenie?

reklama
Hej Dziewczyny!!! Wchodzę tu a tu takie wiadomości!!!! Mili trzymam kciuki za coraz grubsza kreseczkę!!!! Gratulacje!!!!
Za to u mnie mega tragedia!!! Mam taka dziwna sytuacje z M. Od roku i zeszłorocznych "niby" starań- staraliśmy sie 3 miesiące i nic nie wyszło wtedy nawet muszę przyznać ze było to mi na rękę bo nasze małżeństwo wisiało na włosku sytuacja sie powtórzyła!!! Masakra!!! Kłótnia na poziomie bardzo zaawansowanym!!!! Znów sie do siebie nie odzywamy!!!! Nie wiem co mam robic myślałam ze starania tylko nas zbliża a tu..... Dupa!!!! Z jednej strony strasznie pragnę drugiego dziecka ale w takiej sytuacji bede samotna matka z 2 dzieci!!! Aaaaaaaaaaa
Jak do niego trafić? Chyba sie poddam i postaram ułożyć sobie życie na nowo. :(

Agasajko nie martw się , u mnie też raz na miesiąc to jest taka kłótnia że żądam rozwodu ;-) nie odzywamy sie 3 dni a potem jaki mieesiąć.....mąż nawrócony na min 3 tyg!!! =) w każdym małżeństwie są kłótnie, lepiej się kłócic niż być dla siebie obojętnym

Witam!!

Aga
wszystkie mamy to samo z tymi facetami. Oni są zupełnie inni od nas. Nie poddawaj się , jeśli się kochacie to walcz o Wasze małżeństwo. Ja myślę że dziecko Was zbliży do siebie i na pewno nie będziesz samotną matką. Ja ze swoim też mam przeboje, ciągle się coś czepia, też nie odzywamy się do siebie . Chce dziecka a jak są te dni to mu się nie chce!!! :confused2:Masakra , też mam różne myśli... ale musimy jakoś żyć, mamy dzieci!

Mili1988 gratulacje!! na pewno z każdym dniem będzie coraz ciemniejsza:-):-) nie martw się siostrą na pewno jej też się uda
patka90 to z pewnością objawy zagnieżdżania myślę że teścik wyjdzie pozytywny:tak::tak:

Mili to teraz trzymam kciuki żeby się utrzymało i kreska robiła się coraz ciemniejsza bo 9 dpo to króciutko.
Aga - tak to z facetami jest. Trzymaj się.
A do mnie przyszła @ także cykl trwał 24 dni. Dziś miałam robić test ale @ była minimalnie szybsza.

Widze, ze wszystkie mamy problem z chlopami. Z moim tez sie nie raz nie zgadzamy ale nie wyobrazam sobe zycia bez mojego trolla :) zrobilam tescior ;) jest kreseczka ||
Monika ~~~~~~~~ fluidki na nastepny cykl! ~~~~~~~~~~~~~~~ I dla reszty mamusiek

Mili Sliczne kreseczki i corcia tez :-)

Ewa tez tak mysle bo nigdy nie plamiłam przed @ a wymiotów tez nie mam, w pierwszej ciąży wymiotowałam dopiero na porodówce. Zobaczymy co z tego wyjdzie :-D

A co do chłopów to my tez się kłócimy ale najpóźniej wieczorem się godzimy, mój by nie zasnął z myślą ze jesteśmy pokłócenie. Cichych dni nigdy nie mieliśmy, jak cos to tylko ciche godziny haha :-D

Milego dnia dziewczyny :-):happy2:

reklama
Do góry