reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Cześć dziewczyny;-) ale cisza dzisiaj na forum. Ja ostatnio zabiegana jestem ale regularnie was podglądam:-D To mój 19 dzień cyklu a mam 28 dniowe, i jakiś dziwny ten miesiąc bo ciągle mam śluz rozciągliwy, i nie wiem czy te dni najbardziej płodne były tydzień temu czy teraz dopiero nadchodzą...miała któraś z was taką sytuację? ja powinnam być już dawno po owulacji... z reguły miałam 13-14 dnia jak robiłam testy, ale w tym miesiącu testów brak bo tak poczta polska działa....

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny! Mnie szalony dzień w pracy za tydzień zaczynamy i jak na złość Maz ma nocki trzeba będzie kombinować bo przy dwuletnim urwisie trudno znaleźć czas na przytulaski, a gdyby się teraz udało mielibyśmy prezent ma rocznicę ślubu. Malinka u mnie taki śluz to tylko a jak owulacji trwa

Hej:-)
Monika faktycznie gorączka była jednodniowa.
Malinka ja ostatnio to nawet nie wiem kiedy była owulacja , a może będzie ehh jakiś dziwny ten cykl.
jeszcze 9 dni do testowania:-) zobaczymy co będzie.

Hej dawno mnie nie było. Urwanie głowy w robocie i do tego maraton chorobowy! Maz, syn i na samym końcu ja

Ostatnia edycja:
Hej dawno mnie nie było. Urwanie głowy w robocie i do tego maraton chorobowy! Maz, syn i na samym końcu ja .......

Ostatnia edycja:
.........w tym miesiącu nam raczej nie wyszło bo choróbska nas dopadły i zbyt osłabiony organizm nie dałby rady utrzymać dzidzie. Ale jeszcze 10 dni i potem nowy cykl spróbujemy jeszcze raz ......

Witam!!!

Agasajko szybkiego powrotu do zdrowia i powodzenia w tym miesiącu w staraniach :-)

Ja ostatnie kilka dni miałam bardzo ciężkie , nic mi się nie chciało ... miałam dołek, ale już powoli z niego wyłażę

miłego dnia

reklama
Do góry