reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

no jestem =)
ja ostatnio się z mężem troche pogniewałam ale już jest ok więc zaczynamy starania na całego :-D
EwaS86- witaj! to tak jak ja, też za pierwszym razem się udało i teraz też mam taką nadzieje tylko mój maluszek ma 10 miesięcy
Dziewczyny mam taką prośbę bo lepiej mi będzie Was skojarzyć- czy mogłybyście wpisać w ustawieniach skąd jesteście? nie musi być szczegółowo ale przynajmniej region, byłoby fajnie
pozdrawiam wszystkie! :-)

reklama
Miało mnie już dziś nie być ,ale jeszcze weszłam na chwilkę :)

Patka ja co miesiąc czuję ból owulacyjny , muszę brać tabletkę bo jest tak silny
Malinka trzymam kciuki i życzę powodzenia

Jestem i ja. Dzien taki zabiegany ze nie dawno do domu wrocilismy:-)

Ewa witamy!!
Mili haha ja mialam tak jak nie planowalismy dzidzi i w pierwszym cyklu teraz staram sie nie wkrecac sobie bo potem rozczarowanie strasznie nie fajne.
Yesenia kuruj sie tam, herbatka z miodem i z cytrynka obowiazkowo
Patka Witaj. Ja mialam bole ale gdy sie nie staralismy teraz jakos zanikly.
Malinka trzymam kciuki

Dzieki za odpowiedzi
Yesenia
To ja chyba też mam ból owulacyjny do tej pory myślałam że to po prostu taki ból ale odkąd zaczęłam obserwować swój cykl to zauważyłam że te bóle są tak 13 14 dzień po okresie tez mam takie silne bóle ze musze brać tabletki ale nie zawsze one pomagają i nieraz se leżę taka skulona z bólu przez 2 godziny tez tak masz?
A wiecie może przez ile godzin trwa taka owulacja?

reklama
Do góry