reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Cześć dziewczyny, pomyślałam, że do was dołączę:-) nazywam się Ewa mam synka Filipa we wrześniu skończył dwa latka:-) stwierdziliśmy że już czas na rodzeństwo z synkiem udało się za pierwszym razem, teraz staramy się drugi miesiąc i cisza:no: w środę powinna pojawić się @ ale mam wielką nadzieję, że już nie zawita do mnie:-)

No dobra to ja wstałam po pracy a wy do pracy tak? to nie fair :-D
Rzuć Mili chociaż tą mufinke bo do kawki coś by się przydało:tak:a u mnie lipa. 4 dnień jak nie ma @ a przytulania nawet nie było. I jak tu ma być dziecko?

AAAAA pisałam posta i mi wcięło więc od początku.

Cześć dziewczyny.
Ale się rozpisałyście, aż nie wiem co której miałam napisać :)
Yesenia - jakieś dziwne te twoje bóle były, ale dobrze że juz przeszły
Smile - dawaj test już teraz bo ciekawa jestem;-) a co do bólu żołądka i bliskiego spotkania z kibelkiem - ja cierpiałam wczoraj cały dzień. Jakiś wirus lata w powietrzu, bo dzisiaj od rana wymiotuje moja siostra.
Mili dawaj te muffinki :-D ale ci zazdroszczę tego morza
Witam wszystkie nowe dziewczyny - wszystkie hurtem :-D
Co do wagi i odchudzania - ja to przy Was jestem małą okrągłą kulką. Mam 160 cm wzrostu i ważę 57 kg. Chciałabym z 8 kg zrzucić.
Ja od czwartku na luteinie. Zobaczymy czy pomoże - bo jak nie to ja nie wiem co pomoże. Powiem Wam, że narobiłam sobie nadziei, oj będzie bolało :zawstydzona/y: Kończę brać 4 października, więc koło 7 października zrobie test - chyba ze @ będzie szybsza.
Pozdrawiam cieplutko :happy2:

Ostatnia edycja:
Ewa witaj i czuj się z nami dobrze :)
Mrowka jasne, zapraszam do wspólnego odchudzania :)
Monika Ty kulka?? Ja mam też 160cm wzrostu i 65 kg , ja to dopiero kulka
Smile motywacja jest jak najbardziej , wierzę że się uda!!
Tuśka witam!

Pozdrowienia z pracy

Mili :-D

Trzymam się dzielnie w swoim postanowieniu. Dziś bardzo pilnowałam się co jem. Kalorie spalałam przy odkurzaniu i prasowaniu. Najgorsze jest to że łapie mnie przeziębienie, dlatego mykam do łóżka grzać się.
Trzymajcie się WSZYSTKIE cieplutko!

Cześć dziewczyny
Witam się ponownie :)
Od października zaczynamy staranka :)
Mam pytanko czy która z was ma bóle owulacyjne?
Miłego wieczoru życzę :D

reklama
Do góry