reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

reklama
Dzień dobry!!! Dziewczynki Wy to jesteście szczuplutkie:-) Dziś pierwszy dzień mojego odchudzania ;-) Dam z siebie wszystko!!! Wstałam dziś przed 6 , nie mogłam spać a teraz to dopiero bym pospała. Do pracy mam na 12:30 , Miłosz też idzie później do szkoły , ale właśnie wstał i lecę szykować śniadanie. Miłego dnia!

Hej

Widze ze nastroje dobre z samego rana.

Yesenia jak jest motywacja to i efekty tez beda.
Mili...muffinkami az tu u mnie zapachnialo:-)

Moje dziecie juz w przedszkolu myslalam ze w tym czasie ogarne troche dom ale chyba nie bo prawie prawie mialam bliskie spotkanie z muszla w lazience...brzuch mnie boli, zoladek rwie moze cos nie swiezego zjadlam...tak czy siak obijam sie:-D

Mili moj maz tez od razu mi powiedzial zrob test ale ja sie boje nie chce znowu zobaczyc tej jednej kreski:sorry2: nie wiem kiedy teraz zatestuje, moze na weekend??

A jak daleko do ciebie mam?;))

Testuj dzis sluchaj meza :) juz nic nie pij I za kilka h zrob test. Jezu ja bym do weekendu nie wytrzymala.
Mi wyszedl pozytywny przed @ test first risponse taki rozowy

Ja nad morzem jestem :)

Ale testowalam wczoraj i nic, dlatego chcialam dluzej odczekac chociaz juz sama nie wiem.

Ja w pl mieszkalam nad morzem i tu w uk do wody tez nie daleko mamy ;))

reklama
Do góry