reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po odstawieniu Nuvaring lub tabletek!

reklama
Brałam anty 12 lat praktycznie bez przerwy. Odstawiłam, dostałam okres z odstawienia i zaczęliśmy się starać i udało się w pierwszym cyklu. Teraz staramy się znowu, odstawiłam anty (przy karmieniu piersią brałam cerazette przez prawie rok) 4 sierpnia, okres dostałam dopiero 18 października, w pierwszym cyklu się nie udało, teraz zaczynam drugi i zobaczymy co będzie.

Brałam anty 12 lat praktycznie bez przerwy. Odstawiłam, dostałam okres z odstawienia i zaczęliśmy się starać i udało się w pierwszym cyklu. Teraz staramy się znowu, odstawiłam anty (przy karmieniu piersią brałam cerazette przez prawie rok) 4 sierpnia, okres dostałam dopiero 18 października, w pierwszym cyklu się nie udało, teraz zaczynam drugi i zobaczymy co będzie.
Wow! Ciekawa jestem kiedy ja dostanę okres, odstawiłam 26 października, 30go dostałam krwawienie z odstawienia. Lekarz na usg stwierdził że być może nie miałam owulacji bo endometrium cienkie więc sama nie wiem jak to ze mną jest :)
Powodzenia!

Tabletki brane od 13 lat. W obie ciaze zaszłam od razu w pierwszych cyklach po odstawieniu.

Edit: o rany zle policzyłam lata, 23 a nie 13.
Rany jak ten czas leci...

Ostatnia edycja:
Do góry