Celia89
Fanka BB :)
Brałam Mercilon 10 czy nawet 11 lat, odstawiłam i zaszłam w pierwszym cyklu. Nie było bliźniąt. Musiałam sobie drugie dorobić oddzielnie Także mam dzieci rok po roku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brałam Mercilon 10 czy nawet 11 lat, odstawiłam i zaszłam w pierwszym cyklu. Nie było bliźniąt. Musiałam sobie drugie dorobić oddzielnie Także mam dzieci rok po roku.
To dopiero drugi cykl. Na spokojnie Na pewno już niedługo zajedziesz w upragnioną ciążeDo mnie dziś przyszła @ w 35dc ,także drugi cykl starań za mną , trzymam kciuki za ten ,może się uda
Wiem,że to dopiero drugi cykl dlatego czuje lekki zawód ale nie wielki smutek mam nadzieję ,że się uda niedługoTo dopiero drugi cykl. Na spokojnie Na pewno już niedługo zajedziesz w upragnioną ciąże
Ja poszłam tylko na ogólny przegląd i cytologię . Leczę się na niedoczynność,hormon uregulowany. Zażywam kwas foliowy . Cytologia ok . Narazie moja gin nie mówiła o dodatkowych wspomagaczach.Cześć!
Czy robiłyście jakieś badania jeszcze w tracie przyjmowania antykoncepcji aby się jakoś przygotować.
Sama chciałabym zacząć starać się od razu w pierwszym cyklu stąd moje pytanie.
Morfologia, glukoza, TSH, cytologia. Możesz zacząć brać kwas foliowy.Cześć!
Czy robiłyście jakieś badania jeszcze w tracie przyjmowania antykoncepcji aby się jakoś przygotować.
Sama chciałabym zacząć starać się od razu w pierwszym cyklu stąd moje pytanie.
Ja nie miałam torbieli,ale przed anty miałam bardzo nieregularne ,spóźniające się @ . Zaczęłam brać anty ze względu na to że nie chciałam mieć dziecka ,a zaraz zrobiłam TSH okazało się że niedoczynnosc i może mi zaniknąć @ całkiem i lekarz i tak chciał dać tabletki na wyrównanie póki nie unormuje tsh. Teraz po odstawieniu nie odbiegają od normy TSH chyba poniżej 1 jak dobrze pamiętamWcześniej miałam problemy z regularnym cyklem, okres się nie pojawiał, tworzyły się torbiele na jajnikach. Przy antykoncepcji problem minął, ale obawiam się, że po odstawieniu znów się zacznie.
Jak to u was wygląda, wyglądało?