reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania pa laparo

reklama
13 dc 🙈Obraliśmy metodę inną, nic na siłę, nic pod presją poprostu wtedy kiedy mamy ochotę czyli wychodzi nam codziennie😂😂. Wcześniej liczyliśmy kiedy wypada ten dzień i w które dni się kochać, metoda co dwa dni itd.
Był np. Poniedziałek o to dziś musimy się kochać. Wiadomo czerpałam z tego przyjemność bo bardzo kocham mężusia ale było to pod jakąś tą presją bo dziś musimy.

Tak też to miałam :) są dwa rodzaje tego
dziewczyny hej,
ja biore zwykla miovelie i ja przyjmuje sie caly cykl bez przerwy

Sposób użycia zwykłej Miovelii to: Spożyć 1 saszetkę oraz 1 kapsułkę na dobę. Zawartość saszetki rozpuścić w 150 ml letniej wody. Przyjmować w trakcie posiłku o niskiej zawartości węglowodanów. Jest to żywność specjanego przeznacenia medycznego, którą można spożywać cały miesiąc. Natomiast Miovelia NAC wspomaga owulację dlatego spożywa się ją tylko przez 5 dni cyklu.

Dziewczyny mam dzisiaj 15dc.. wczoraj bardzo dużo śluzu płodnego a w tej chwili nitki krwi na papierze.. co to może być?

Dziewczyny mam dzisiaj 15dc.. wczoraj bardzo dużo śluzu płodnego a w tej chwili nitki krwi na papierze.. co to może być?
Sluz plodny z nitkami krwi świadczy o tym, ze pecherzyk dominujacy moze naciskac na naczynko krwionosne, ja tez tak mialam pare razy i stad wiem. Moze tez swiadczyc o tym:
Niewielkie plamienie lub pojawienie się podbarwionych krwiście upławów w środku cyklu, poza terminem miesiączki może mieć wiele przyczyn, a jedną z nich jest krwawienie podczas owulacji, czyli wtedy, gdy z naszego jajnika uwalniana jest komórka jajowa, która później przemieszcza się przez jajowód do macicy. Krwawienie podczas owulacji nie jest niczym szkodliwym, ani nie świadczy o zajściu w ciążę. Około 3% kobiet dotyczy krwawienie podczas owulacji i zwykle jest bardzo delikatne.
To nic strasznego, gozej jakby byla to krew, a jak nitki to spokojnie, pewnie owu masz i super

reklama
Sluz plodny z nitkami krwi świadczy o tym, ze pecherzyk dominujacy moze naciskac na naczynko krwionosne, ja tez tak mialam pare razy i stad wiem. Moze tez swiadczyc o tym:
Niewielkie plamienie lub pojawienie się podbarwionych krwiście upławów w środku cyklu, poza terminem miesiączki może mieć wiele przyczyn, a jedną z nich jest krwawienie podczas owulacji, czyli wtedy, gdy z naszego jajnika uwalniana jest komórka jajowa, która później przemieszcza się przez jajowód do macicy. Krwawienie podczas owulacji nie jest niczym szkodliwym, ani nie świadczy o zajściu w ciążę. Około 3% kobiet dotyczy krwawienie podczas owulacji i zwykle jest bardzo delikatne.
To nic strasznego, gozej jakby byla to krew, a jak nitki to spokojnie, pewnie owu masz i super
Dzięki kochana, no mam nadzieję że nic mi się tu nie rozkręci mocną krwią. ;) Czekamy

Do góry