Hej. Tak mam potwierdzoną.A miałaś potwierdzana owulację?
Ja dziś 10 dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Tak mam potwierdzoną.A miałaś potwierdzana owulację?
Cześć dziewczyny, macie doświadczenia dot laparo/histeroskopii? W którym cyklu starań po się udało? I jakie były wasze diagnozy?
Super. Ja mam nadzieję że też w końcu się uda..Ja miałam laparoskopię z powodu skręcającej się torbieli na jajniku z jego częściową resekcją. Zaszłam w pierwszym cyklu po. Teraz po latach się okazało, że nawet ten jajnik się obudził i działa jak należy.
Super. Ja mam nadzieję że też w końcu się uda..
HejDziękuję kochana i wzajemnie u mnie na luzie nie nastawiam się
A jestes po zastrzyku? I co proponuje dalej lekarz?U mnie lipa. Pęcherzyk nie pękł. Mam torbiel na 3 cm. Jestem już załamana tym. Miałam ogromną nadzieję że laparoskopia pomoże w pękaniu ale nic się nie zmieniło. Załamuje ręce.
W następnym cyklu clo i ovitrelle.A jestes po zastrzyku? I co proponuje dalej lekarz?