reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania pa laparo

reklama
Hej dziewczyny jak i Was? Ja mam już wynik genotypu kir, lekarz stwierdził że wynik nie jest optymalny ale mąż nie musi wykonywać badań więc chyba nie jest najgorzej ;)

Czesc! Ja 11dc , wczoraj wizyta u gin. pęcherzyk dominujacy 21/16mm, endo 9,9 mm, mam bol podbrzusza i sluz, ale troche sie podlamalam bo lekarz powiedzial ze jak sie nie uda suplementacja to bardziej inwazyjny sposob proponuje- nie dopytalam o co chodzi, jutro ide jeszcze to dopytam, ale trochę mnie zdołował:(
przytulanki uskuteczniam i zobaczymy co bedzie...
pozdrawiam

Czesc! Ja 11dc , wczoraj wizyta u gin. pęcherzyk dominujacy 21/16mm, endo 9,9 mm, mam bol podbrzusza i sluz, ale troche sie podlamalam bo lekarz powiedzial ze jak sie nie uda suplementacja to bardziej inwazyjny sposob proponuje- nie dopytalam o co chodzi, jutro ide jeszcze to dopytam, ale trochę mnie zdołował:(
pozdrawiam
Trzymam mocno kciuki. A jaka suplementacja?

chodzilo mu o hormony bo biore progesteron i lamette, teraz w kolejnym jak sie nie uda znow to mam lamette jednorazowo 5 tabletek przyjac( twierdzi ze lepszy daje skutek niz codziennie po jednej brac)
jutro dopytam dokladnie co mial na mysli, ale jak zawsze powiedzial ze co cykl tylko 30% par zachodzi, zebym tak sie nie nastawiala ze to juz i bedzie...

chodzilo mu o hormony bo biore progesteron i lamette, teraz w kolejnym jak sie nie uda znow to mam lamette jednorazowo 5 tabletek przyjac( twierdzi ze lepszy daje skutek niz codziennie po jednej brac)
jutro dopytam dokladnie co mial na mysli, ale jak zawsze powiedzial ze co cykl tylko 30% par zachodzi, zebym tak sie nie nastawiala ze to juz i bedzie...
No z tym to tak łatwo się mówi lekarzom.. cały czas z tyłu głowy to siedzi.. tym bardziej że coraz więcej ciąż w rodzinie i to bardzo bliskiej..

Ja też właśnie wróciłam od lekarza. Mam pęcherzyk na prawym jajniku 17 mm. Wykupiłam ovitrelle i jutro wieczorem mam sobie podać i na weekend mamy działać. We wtorek jadę sprawdzić czy w końcu coś pękło. Jestem jakoś pozytywnie nastawiona i mam nadzieję że nawet jeśli nie uda się zajść w tym cyklu to chociaż zastrzyk zadziała i pęcherzyk pęknie.

pozdrawiam
U Ciebie same pękają pęcherzyki? U mnie Endo prawie 11 i lekarz powiedział że jest piękne [emoji23][emoji23]

reklama
Wlasnie nie wiem czy pekaja- ide jutro to moze juz cos zobaczy bo pewnie dzis owu lub jutro tak czuje po sobie i po pęcherzyku- a tez mam dominujący na prawym jajniku ;)
a który masz dzien cyklu?

Do góry